Η Μαρία Κορινθίου μίλησε στους ρεπόρτερ που τη συνάντσηαν και αναφέρθηκε στον Γιώργο Λιάγκα μετά από σχετικές ερωτήσεις, αλλά και στη Μπέττυ Μαγγίρα.

«Η εκπομπή του καθενός, είναι εκπομπή του καθενός. τη διαχειρίζεται, την οργανώνει και τη στήνει βάσει της προσωπικότητάς του και με το πώς θέλει να επικοινωνεί με τον κόσμο. Πολλά ένιωσα στο “Πρωινό” αλλά φτάνει, έχουμε Χριστούγεννα. Είμαι άνθρωπος που συγχωρεί», είπε η ηθοποιός.

Η Μαρία Κορινθίου τόνισε επίσης: «Πάντα η συγχώρεση έρχεται από την καρδιά. Συγχωρεί καταστάσεις, συμπεριφορές, η συγχώρεση όμως δεν σημαίνει ότι αφήνεις να ξαναμπεί κάτι στη ζωή σου που δεn σε αντιπροσωπεύει. Ο καθένας έχει τα όριά του. Πρέπει γενικά να συγχωρούμε, με πολλή αγάπη και συνειδητότητα».

Μαρία Κορινθίου

Ακόμα, αναφέρθηκε στην προβολή των δηλώσεών της για τον «Έρωτα Φυγά» από την εκπομπή «I Love Σου Κου». Η Μπέττυ Μαγγίρα είχε αναφέρει: «Καλό είναι, όταν κάνεις δηλώσεις και δε ξέρεις ένα θέμα, να λες ότι δεν το ξέρεις. Όχι τίποτα άλλο, εκτίθεται η ίδια. Όταν σε ρωτάνε τι έχεις να πεις για τον “Έρωτα φυγά” και λες, “εντάξει μια σειρά δε πάει τόσο καλά…” μα τα νούμερά της είναι τριπλάσια από τον μέσο όρο του σταθμού. Πόσο καλύτερα να πάει;».

Η Μαρία Κορινθίου σημείωσε:΅«Αυτή η λέξη δεν είναι ωραία, ότι εκτίθεμαι. Οπότε, για να μην εκτίθεμαι, και να μην εκτίθενται και οι άλλοι, αυτοί που μόνταραν και αυτοί που έπαιξαν τις δηλώσεις μου, για να μην εκτίθενται κι αυτοί, να παίξουν από την αρχή τη δήλωσή μου. Που λέω ότι δεν έχω ιδέα, δεν γνωρίζω τι έχει γίνει, δεν ξέρω αν κόβεται, δεν ξέρω αν πηγαίνει καλά ή όχι. Θα σας μιλήσω γενικά, υπάρχουν πολλοί παράγοντες για να κόβεται μία σειρά. Δεν ξέρω αν αυτό έγινε εσκεμμένα, αλλά το σίγουρο είναι ότι το μοντάζ έγινε έτσι όπως έγινε. Τώρα, αν έγινε εσκεμμένα για να εκτεθώ, για να γίνει θέμα ή για άλλες εντυπώσεις… Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα, οπότε υποθέτω ότι μονταρίστηκε και αναλόγως το βίντεο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΑΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ