Η καινούργια εβδομάδα, ξεκίνησε με πολλές αλλαγές για το Πρωινό του ΑΝΤ1, αφού ο Γιώργος Λιάγκας καλωσόρισε στη ψυχαγωγική εκπομπή τη Μαρία Κορινθίου.

«Πως τα φέρνει η ζωή. Τώρα θα είσαι και εσύ μέλος αυτής της εκπομπής» είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας και καλωσόρισε στο πλατό την εντυπωσιακή Μαρία Κορινθίου, με την ίδια να σχολιάζει: «Γιώργο αισθάνομαι τέλεια. Αισθάνομαι υπέροχα. Πως τα έφερε η ζωή. Τίποτα δεν είναι τυχαίο.».

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε: «Η εκπομπή δεν αλλάζει. Το μεγάλο κομμάτι της εκπομπής παραμένει δημοσιογραφικό και υπάρχει και ένα κομμάτι γυναικείο. Τα γυναικεία θέματα θα τα παίρνεις πάνω σου. Όλα καλά. Είσαι η απαλλαγή μου στα γυναικεία θέματα. Σε ευχαριστώ πολύ που ήρθες!».

Ο ίδιος άλλωστε κατά τη διάρκεια της τελευταίας εκπομπής την Παρασκευή είχε κάνει την αποκάλυψη για την προσθήκη της ηθοποιού, χωρίς να αναφέρει ωστόσο το όνομά της.

« Ακούω τόσα χρόνια πως έρχεται ο τάδε για να αντικαταστήσει τον τάδε, λες και ξέραμε ποια είναι η θέση του προηγούμενου. Κανείς δεν είναι κανενός που λέει και το τραγούδι. Θέλω να σας πω ότι πολύ πιθανό από Δευτέρα θα προστεθεί στην παρέα μας εδώ στο Πρωινό, μία φίλη μου, μία γυναίκα που αγαπάτε πάρα πάρα πολύ όλοι. Είμαι πολύ χαρούμενος. Δεν αντικαθιστά κανέναν, δεν μπαίνει στη θέση κανενός. Θα είναι στην παρέα μας και κυρίως θα με βοηθά πολύ εδώ, γιατί δεν μπορώ να τα κάνω όλα αυτά. Στα ζώδια, στα γυναικεία θέματα, στα εμπορικά, για να γράψετε τέρατα. Να πω το όνομα; Χτίζω αναμονή κοινού» είχε πει ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Γιώργος Λιάγκας καλωσόρισε τη Μαρία Κορινθίου στο Πρωινό

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ