Η Μαρία Μπακοδήμου και η εκπομπή της στο ΣΚΑΪ, «Γεια σου», έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον τις τελευταίες ημέρες. Οι αλλαγές που γίνονται στο μαγκαζίνο του Σαββατοκύριακου είναι πολλές και η παρουσιάστρια μίλησε on camera για τα παραπάνω.

Η Μαρία Μπακοδήμου παραχώρησε δηλώσεις στο «Open Weekend» και στην Πένυ Καβέτσου, αναφερόμενη στις αποχωρήσεις από την εκπομπή της.

«Ναι, έγιναν αυτές οι αλλαγές και λυπήθηκα γιατί ήταν άνθρωποι που θα ήθελα να είμαστε, αλλά σχεδιάσαμε αλλιώς την εκπομπή. Είναι ζωντανή εκπομπή και μπορείς να δεις ότι σε πάει προς τα εδώ ή προς τα εκεί. Ο Θέμης δεν μπορούσε να ανταποκριθεί γιατί δεν μπορούσε να δουλέψει εκτός από τις ημέρες της προβολής της εκπομπής. Έχει πάρα πολλές υποχρεώσεις. Αποχαιρετιστήκαμε, είναι άνθρωποι που εκτιμάμε και τώρα ετοιμαζόμαστε να ενισχύσουμε την ομάδα μας», είπε η Μαρία για τον Θέμη Καίσαρη και τη Νεφέλη Μεγκ που πλέον δεν ανήκει στο team της.

«Η αλήθεια είναι ότι, όταν ξεκινήσαμε, είπαμε ότι δεν θα μπλέξουμε καθόλου σε αυτά τα πλοκάμια (σ.σ. της ενημέρωσης), που είναι βαριά. Αλλά όταν στη ζωή σου, στην παρέα σου και στα social και καθημερινά συζητάς θέματα, όπως αυτό με το 12χρονο παιδάκι, δεν μπορείς να κάνεις ότι δεν συμβαίνει. Δεν ζεις στη Χονολουλού. Είναι λογικό να ασχοληθείς» απάντησε η Μαρία Μπακοδήμου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΚΟΔΗΜΟΥ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ