Η Μαρία Τζομπανάκη ρωτήθηκε για τη φημολογούμενη σχέση που προέκυψε μεταξύ Μαριλίτας Λαμπροπούλου και Δημήτρη Λάλου, με τους οποίους συμπρωταγωνιστεί στον «Σασμό» και… κατακεραύνωσε με την απάντησή της τη ρεπόρτερ!

Τις τελευταίες μέρες, και μετά τα γνωστά unfollow που έγιναν στο instagram μεταξύ Έλενας Μαυρίδου, Δημήτρη Λάλου και Μαριλίτας Λαμπροπούλου, οι φήμες ξεκίνησαν να οργιάζουν. Φήμες που έκαναν λόγο για σχέση μεταξύ των δύο πρωταγωνιστών του «Σασμού», οι οποίοι εδώ και τρεις σεζόν υποδύονται το ζευγάρι και στην οθόνη.

Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου υποδύονται το ζευγάρι εδώ και τρεις σεζόν στον «Σασμό» του ALPHA.

Ο προηγούμενος χωρισμός της Μαριλίτας Λαμπροπούλου με τον επί 17 χρόνια σύντροφό της Γιάννη Νταλιάνη ενίσχυσε τα κουτσομπολιά και, κάπως έτσι, οι πρωταγωνιστές του «Σασμού», οι οποίοι έχουν και απευθείας επαφή με τους δύο ηθοποιούς, καλούνται σε κάθε τους εμφάνιση να απαντήσουν στην ερώτηση αν ισχύουν οι φήμες ή όχι.

Έτσι συνέβη και με τη Μαρία Τζομπανάκη, η οποία βρέθηκε μπροστά στην κάμερα και στη δημοσιογράφο του Happy Day Μένια Κούκου και ερωτήθηκε αν όντως τα δύο ζευγάρια Λάλος-Μαυρίδου και Λαμπροπούλου-Νταλιάνη έχουν χωρίσει. Η απάντησή της, όμως, ήταν… καταπέλτης:

«Θέλω να είστε πάρα πολύ προσεκτικοί», είπε αρχικά και συνέχισε: «Όχι μόνο εσείς που κάνετε τις ερωτήσεις γιατί αναγκάζεστε… γιατί είναι η δουλειά σας να γράφετε για τα νέα αυτού του τύπου, που αφορούν τις προσωπικότητες που είναι στην τηλεόραση και γενικά του δημόσιου βίου».

Μαρία Τζομπανάκη
H Μαρία Τζομπανάκη ξεκαθάρισε πως θα προστατέψει τους συναδέλφους της από τα σχόλια και τις φήμες που ακούγονται.

Το «ζουμί» της απάντησής της, όμως, ήταν αλλού: «Είναι οικογένειες πίσω από αυτούς τους χωρισμούς. Παιδιά, άνδρες και γυναίκες που έχουν χτίσει όνειρα και για τους δικούς τους λόγους τα αναθεωρούν…

Εγώ έχω να πω ότι οι συνάδελφοί μου είναι μέλη της οικογένειάς μου και θα κάνω ό, τι μπορώ από τη δική μου πλευρά για να προστατευτούν. Κάντε το κι εσείς… Είναι πολύ σπουδαίο αν το καταφέρουν αυτό οι δημοσιογράφοι να ξεχωρίζουν. Υπάρχουν παιδιά…», είπε, αρνούμενη να δώσει άλλη συνέχεια στα κουτσομπολιά για τα προσωπικά των συμπρωταγωνιστών της.

Δείτε εδώ ολόκληρο το ρεπορτάζ από την παρουσίαση του νέου βιβλίου του συγγραφέα του «Σασμού», Σπυρου Πετρουλάκη, στην οποία βρέθηκε και η Μαρία Τζομπανάκη:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΑΣΜΟΣ, , , , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ