Η Μαρία Τζομπανάκη σημειώνει μεγάλη επιτυχία ως Καλλιόπη στην τηλεοπτική σειρά του Alpha «Σασμός».

Ο ρόλος της έχει ξεχωρίσει από την αρχή, ενώ είναι καθοριστικός για την εξέλιξη της σειράς.

Η Μαρία Τζομπανάκη μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@star» για την σειρά «Σασμός», τον γιο της Ορφέα Αυγουστίδη και τις επαγγελματικές προτάσεις που συζητάει. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι της έχει γίνει πρόταση για να παρουσιάσει δική της εκπομπή.

«Η οικογένειά μου έχει μεγαλώσει πλέον, ο Ορφέας δεν με χρειάζεται έχει τη δική του οικογένεια και ο σύζυγός μου, Γιάννης είναι επιστήμονας, είναι ένας άνθρωπος που ασχολείται με την δουλειά τους πάρα πολύ. Νομίζω ότι θα κοιμηθούμε τόσο πολύ όταν φύγουμε από αυτή τη ζωή, που το καταλαβαίνεις όταν μεγαλώνεις αυτό», είπε αρχικά η Μαρία Τζομπανάκη και συνέχισε: «Ο χρόνος είναι πολύτιμος και είναι καλύτερο να τον αξιοποιείς, όπως θέλει ο καθένας. Εγώ με αυτό τον τρόπο θεωρώ ότι ζω και ζω πολύ δυνατά».

Οσον αφορά στα επαγγελματικά της σχέδια, η Μαρία Τζομπανάκη δήλωσε: «Έχω μιλήσει μα κάποιον ιδιοκτήτη σταθμού στην Νέα Υόρκη. Τον Σεπτέμβριο συζητάμε να κάνουμε μία εκπομπή που θα προβάλλεται και στην Ελλάδα και την Νέα Υόρκη. Αυτό είναι πολύ ωραίο γιατί θα αφορά και την Ελλάδα, θα έχει συνεντεύξεις και θα έχει πολύ ωραία μουσική».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΑΡΙΑ ΤΖΟΜΠΑΝΑΚΗ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ