Η Μαρία Τζομπανάκη, η ταλαντούχα ηθοποιός που έχει χαρίσει συγκλονιστικές ερμηνείες με το ρόλο της Καλλιόπης στο «Σασμό» ήταν καλεσμένη στο «Happy Day» και παραχώρησε μία συνέντευξη στη Σταματίνα Τσιμτσιλή. Δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην εξέλιξη της ηρωίδας που ενσαρκώνει στο β΄κύκλο του «Σασμού» που θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στον Alpha. H οικοδέσποινα του «Happy Day» τη ρώτησε αν ισχύει ότι η Καλλιόπη δίνει τέλος στη ζωή της για να εξιλεωθεί: «Όχι δεν ισχύει αυτό», απάντησε η Μαρία Τζομπανάκη.

Για το ρόλο του Στέλιου Μάινα στο νέο κύκλο της σειράς, στο ρόλο του Παύλου Βουρλάκη, η Μαρία Τζομπανάκη αποκάλυψε: «Της Καλλιόπης έχει σκοτωθεί ο άνδρας της στη φυλακή. Και είναι σίγουρη ότι έχει δώσει την εντολή ο ξάδερφος, ο Παύλος Βουρλάκης. Ο οποίος εξαφανίστηκε, είπε ότι πνίγηκε, χάθηκε και τώρα επανέρχεται».

Για τη δολοφονία του «Άγγελου» στο τελευταίο επεισόδιο της πρώτης σεζόν είπε: «Λίγο ως πολύ ξέρουμε τι θα συμβεί. Η διαδρομή έχει σημασία. Η Καλλιόπη θα έπαιρνε επάνω της ένα έγκλημα για το γιο της, και η Μαρία!…Ναι μπορεί να γίνει αυτό».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΑΣΜΟΣ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ