Η Μαρίνα Σάττι παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» θέτοντας ξεκάθαρα το στόχο της για τη βραδιά της Eurovisio και λέγοντας ότι το «s.a.g.a.p.o.» ήταν το αγαπημένο της τραγούδι!

Γεμάτη χαρά και ανυπομονησία για το μεγάλο μουσικό event του Μαϊου δήλωσε η Μαρίνα Σάττι, διόλου επηρεασμένη -απ’ όσο φαίνεται τουλάχιστον- από τα αρνητικά σχόλια και τις επικρίσεις που έχει δεχθεί όλον αυτόν τον καιρό από τη μέρα που το «Ζάρι» ακούστηκε για πρώτη φορά μέχρι σήμερα.

Μαρίνα Σάττι
Η Μαρίνα Σάττι εξομολογήθηκε ότι στο παρελθόν είχε ανασφάλειες για την έκθεσή της σε κόσμο, όμως πλέον έχει πολλή αυτοπεποίθηση. (Photo: instagram/marina_satti)

Η αλήθεια είναι, βέβαια, πως ουδέποτε έχει υπάρξει ελληνικό τραγούδι για τη Eurovision που να μη δεχθεί τις επικρίσεις του, με κορυφαίο όλων ίσως το cult πλέον «s.a.g.a.p.o.» του Μιχάλη Ρακιντζή, το οποίο τώρα η Σάττι κατονομάζει ως αγαπημένο της από όσα μας έχουν εκπροσωπήσει ποτέ στο θεσμό.

Τις κριτικές που έχει δεχθεί η ίδια για το τραγούδι της, όπως είπε, τις αντιμετωπίζει με ψυχραιμία. «Επειδή έχω ακούσει και πολλά κατάλαβα είναι μέρος της σχέσης με το κοινό. Στη ζωή μου “ρίχνω ζαριές” γιατί αυτό που κάνουμε είναι αποτέλεσμα αυτού που είμαστε».

Παραδέχθηκε επίσης ότι δεν έχει μπει ακόμη στο παιχνίδι των προγνωστικών, ακολουθώντας τη συμβουλή του Φωκά Ευαγγελινού. «Δεν ασχολούμαι με τα προγνωστικά γιατί όπως μου έχει πει και ο Φωκάς Ευαγγελινός διαμορφώνονται τις τελευταίες μέρες. Στόχος μου είναι να πάμε και να τα ‘’σπάσουμε’’. Να παρουσιάσουμε κάτι διαφορετικό που θα ‘’γράψει’’ και θα το εισπράξει και ο κόσμος».

Και ξεκαθάρισε αναφορικά με το τι θέλει να αφήσει το «Ζάρι» στο κοινό: «Προτιμώ το τραγούδι να προκαλεί έναν αντίκτυπο –θετικό ή αρνητικό- παρά να είναι κάτι που “πέρασε και δεν ακούμπησε”».

Δείτε τη συνέντευξη της Μαρίνας Σάττι στην «Ελένη»:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ EUROVISION, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ