Στη σειρά «Ο Πρώτος από Εμάς», ο Μάριος Αθανασίου, που υποδύεται τον Φίλιππο, έναν καταξιωμένο αρχιτέκτονα, με οικογένεια και παιδιά εξομολογείται εκτός τα συναισθήματά του και την πορεία του προς την αποδοχή.

«Έμαθα ότι είναι κακό να είμαι αυτό που θέλω να είμαι. Αυτή τη φορά θα είμαι αυτός που θέλω.», λέει σε ένα επεισόδιο φορτισμένος ο Φίλιππος και ο Αλέξης (που υποδύεται ο Αντώνης Γιαννακός), με τον οποίο είναι ερωτευμένος, τον πλησιάζει και τον φιλάει.

Η συγκριμένη σκηνή έγινε viral στο Twitter, με τον Μάριο Αθανασίου να απαντά φανερά ενοχλημένος στους τηλεθεατές που σχολίασαν αρνητικά το φιλί με τον συμπρωταγωνιστή του.

«Εσείς που φοβάστε για τα πρότυπα, μην αγχώνεστε γιατί δεν έχετε επηρεαστεί από ανίκανους ηγέτες, κατευθυνόμενους δημοσιογράφους, διεφθαρμένους δικαστές, παιδοβιαστές, γυναικοκτόνους, εμπόρους ναρκωτικών, γυναικών, όπλων, παιδιών, εκβιαστές, μαφιόζους και αμόρφωτους που ορίζουν τις ζωές σας. Ή μήπως αυτό φοβάστε», έγραψε ο Μάριος Αθανασίου.

Σήμερα το πρωί 3 Δεκεμβρίου, ο Μάριος Αθανασίου βρέθηκε καλεσμένος, στην εκπομπή της ΕΡΤ «Δύο στις δέκα» και στους παρουσιαστές που τον ρώτησαν αν ο ρόλος ήταν παραπάνω δύσκολος απάντησε.

 «Γιατί να με ρωτήσει κάποιος αν είναι δύσκολος ο ρόλος αφού είναι φυσιολογικό; Δεν με έχει ρωτήσει κανείς γιατί είμαι Ολυμπιακός».

Δείτε το απόσπασμα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ