Η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ παραχώρησε συνέντευξη στο «The 2night show» και μίλησε για τη σειρά του ANT1 «Παγιδευμένοι» αλλά και τη ζωή ης.

 «Πήρα την απόφαση να γίνω ηθοποιός στην Γ΄Λυκείου. Μετά από ένα μιούζικαλ που είδα στο Λονδίνο σκέφτηκα ότι αυτοί κάνουν ό,τι μου αρέσει να κάνω. Στο Λύκειο δεν μπορούσα να διαβάσω δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ έδωσα Πανελλήνιες μόνο και μόνο για το φοιτητικό πάσο», ανέφερε η ηθοποιός.

«Τον πρώτο χρόνο πήγα σε ιδιωτική σχολή, τον δεύτερο ξανάδωσα στο Εθνικό για να τους θυμίζω ότι υπάρχει μία τρελή που έρχεται κάθε χρόνο και τη δεύτερη χρονιά μπήκα. Με το που μπήκα στη δραματική αποδέχτηκα ότι δεν θα παίρνω όλες τις δουλειές, και ότι έπρεπε να συμφιλιωθώ με την απόρριψη», σημείωσε η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ.

«Αποφοίτησα το 2016. Ξεκίνησα, δούλεψα στο θέατρο, μετά σε δύο ταινίες και μετά έφυγα στην Αγγλία όπου έκανα διάφορα. Στην Αγγλία δούλευα για να βιοπορίζομαι, αλλά παρέμενα ηθοποιός. Πάντα ήθελα να φύγω στο εξωτερικό και αν δεν έφευγα εκείνη στη στιγμή δεν θα το έκανα ποτέ γιατί θα ξεκινούσαν οι δουλειές εδώ. Μου άνοιξαν μεγάλοι ορίζοντες. Γύρισα στην Ελλάδα για τους “Παγιδευμένους”. Μετακόμισα μέσα σε 2 μέρες», δήλωσε.

Ακομα, η ηθοποιός ανέφερε: «Μετά την ακρόαση για τους “Παγιδευμένους” μπήκα στο αυτοκίνητο του πατέρα μου και έκλαιγα δυο ώρες. Ήθελα πολύ τη δουλειά, μου βγήκε όλη η πίεση. Είχα πάει άυπνη, νηστική, μετά από οκτάωρηωρη βάρδια που δούλευα στο Λονδίνο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ