Η ηθοποιός και πολιτικός Ελένη Κούρκουλα που είναι η βασική μάρτυρας υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη κατέθεσε την Τετάρτη που πέρασε. Το βασικό άλλοθι που δίνεται από την μάρτυρα είναι ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης βρισκόταν μαζί της στην Ιθάκη σε διακοπές κατά την περίοδο που καταγγέλλεται ο βιασμός.

Παράλληλα, ο Αλέξης Κούγιας επιμένει ότι δεν υπάρχει υλικό παιδικής πορνογραφίας: “Αυτό που έλεγε ο κ. Βλάχος, ότι υπάρχουν άλλες φωτογραφίες, ας τις παρουσιάσει. Όταν συνελήφθη ο κ. Λιγνάδης έγινε έρευνα στο σπίτι του, στον υπολογιστή του, στα τηλέφωνά του. Σε εκείνο το χρονικό διάστημα άρχισε να αναπτύσσεται ένας ισχυρισμός από τον κ. Βλάχο ότι κατασχέθηκε από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του Δημήτρη Λιγνάδη υλικό παιδικής πορνογραφίας.”

Ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε στη Σίσσυ Χρηστίδου για τα όσα αναπαράγονται από τα ΜΜΕ για τον Δημήτρη Λιγνάδη: “Ο κ. Λιγνάδης θα αθωωθεί πανηγυρικά. Μετά θα πρέπει να τρέχετε όλοι να τον αποκαταστήσετε.”

Του καταστρέψατε τη ζωή του, την καριέρα του. Θα γίνουν αγωγές και μηνύσεις σε όλους, δικηγόρους, δημοσιογράφους, ψευδομάρτυρες και ψευδοβιασθέντες“, δήλωσε τελικά ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΓΝΑΔΗΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ