Βρισκόμαστε μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό του MasterChef, όπου θα αναδειχθεί ο νικητής, ο οποίος θα πάρει το μεγάλο χρηματικό έπαθλο, αλλά και τον τίτλο του νέου «Έλληνα MasterChef».

Σήμερα, ξεκίνησε ο ημιτελικός με τους τέσσερις παίκτες να είναι έτοιμοι να περάσουν από μια σειρά δοκιμασιών έτσι ώστε να φτάσουν στον τελικό.

Σε αυτό το σημείο, οι κριτές του MasterChef εξήγησαν τον τρόπο με τον οποίο θα γίνουν αυτές οι δοκιμασίες, και έκαναν μια μεγάλη αποκάλυψη για τον τελικό του reality μαγειρικής.

Η ανακοίνωση των κριτών του MasterChef

«Οι δοκιμασίες απλώνονται μέσα σε δύο ημέρες. Από αυτές τρεις θα επιβιώσουν γιατί οι φετινοί φιναλίστ θα είναι τρεις. Τρεις από εσάς θα βγάλουν τις ποδιές που φορούν και θα φορέσουν αυτές του τελικού. Εσείς θα συλλέγετε βαθμούς μέσα από τις δοκιμασίες και το απόλυτο στη βαθμολογία είναι το 100. Οι τρεις καλύτερες βαθμολογίες περνούν στους φετινούς τελικούς».

Οι παίκτες που θα φτάσουν στον τελικό και θα διεκδικήσουν τον τίτλο του φετινού νικητή θα είναι τρεις και όχι δυο όπως συνέβη τα προηγούμενα χρόνια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ