Δε σταματούν οι εντάσεις στην Μπλε Ομάδα στο νέο επεισόδιο του «MasterChef» που θα δούμε απόψε, Παρασκευή 19 Απριλίου. Ο Δημήτρης Ταϊρίδης, γνωστός ως Μπόμπαινας ακούγεται να λέει στους συμπαίκτες του: «Πάρτε από λίγο καλαμπόκι, σαν κοτούλες που δεν ήρθατε!». Τότε ο Σωτήρης Κοντιζάς παρενέβη λέγοντας: «Stop».

Στο νέο επεισόδιο του MasterChef, η μπλε ομάδα ήταν εκείνη που ηττήθηκε στην Ομαδική Δοκιμασία και τα μέλη της καλούνται να καταλογίσουν τις ευθύνες του αποτελέσματος και να ψηφίσουν αναλόγως, στην ψηφοφορία της εβδομάδας.

Η Ελπίδα Μορφούλη κατάφερε να κερδίσει στη Δοκιμασία Ασυλίας και είναι η μόνη που μπορεί να ψηφίσει αλλά δεν μπορεί να ψηφιστεί από τους συμπαίκτες της. Σε μια ψηφοφορία, που αποδεικνύεται πιο επεισοδιακή από ποτέ, με έντονες διαφωνίες μεταξύ των μελών της ηττημένης ομάδας και εντάσεις, ποιοι θα είναι αυτοί που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες ψήφους και θα οδηγηθούν στη Δοκιμασία Αποχώρησης;

Οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχονται στην κουζίνα του MasterChef 2022 τον καταξιωμένο Ιταλό chef, ElioSironi, που φέρνει ένα πιάτο αντιγραφής αυξημένων μαγειρικών απαιτήσεων.

Οι υποψήφιοι για αποχώρηση οφείλουν να αφήσουν πίσω τους την ένταση της ψηφοφορίας και να μαγειρέψουν με συγκέντρωση και «καθαρό» μυαλό στη Δοκιμασία Αντιγραφής πιάτου, ακολουθώντας πιστά τη συνταγή, για να καταφέρουν να διατηρήσουν τη θέση τους στο διαγωνισμό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ