Άλλο ένα επεισόδιο του Masterchef ήρθε στο τέλος του χθες βράδυ και σήμανε το τέλος για το όνειρο ενός μάγειρα για τη διεκδίκηση του τίτλου. Καθώς η ομάδα των μπλε ήταν ηττημένη στην τελευταία ομαδική διαδικασία, ο υποψήφιος προς αποχώρηση ήταν μεταξύ των παικτών αυτής της ομάδας.

Συγκεκριμένα οι υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Πέτρος, ο Νικήτας και ο Σταύρος. Αυτός που τελικά δεν κατάφερε να παραμείνει στο Masterchef ήταν ο Πέτρος Ανδρουλιδάκης, ο οποίος  δε βαθμολογήθηκε καν από τους κριτές και τον Αλέξανδρο Χαραλαμπόπουλο, καθώς δεν πρόλαβε να στήσει το πιάτο του.

Παρά το βαρύ κλίμα ωστόσο, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος βρήκε για ακόμα μια φορά έναν τρόπο για να κάνει το κοινό και τους παίκτες να γελάσουν.

Κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας ο Γιάννος δεν μπόρεσε να κρύψει τον εκνευρισμό του, καθώς ο Σταύρος ανέφερε κάτι προσβλητικό για τον Βασίλη σε περίπτωση που αυτός τον βάλει στον τάκο. Τότε ο Γιάννος ρώτησε ευθέως τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο τι θα έκανε αυτός σε περίπτωση που άκουγε κάτι τέτοιο από συμπαίκτη του.

Και εκείνος με τη σειρά του απάντησε με απόλυτη φυσικότητα κάνοντας το πλατό να λυγίσει: “Ε αν μου το πεις εσύ νευριασμένος, θα πω εντάξει βρε Γιάννο μου ψωμί κι αλάτι”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ MASTERCHEF, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ