Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος, η Ελπίδα Μορφούλη και η Καλλιόπη Μπεζαντέ, ήταν οι φιναλίστ των τελικών του φετινού διαγωνισμού του MasterChef. Oι τρεις τους κατάφεραν, να επιδείξουν μαγειρική αντοχή, επιμονή και στοχοπροσήλωση, όμως ένας διαγωνιζόμενος δεν κατάφερε να βρεθεί στον τελικό του μαγειρικού show!

Μέσα από δυο απαιτητικές δοκιμασίες αναδείχθηκαν οι δυο διαγωνιζόμενοι, που θα τα καταφέρουν και οι βαθμολογίες που θα συγκεντρώσουν, θα τους ακολουθήσουν μέχρι το τέλος τους διαγωνισμού.

O guest Arnaud Bignon

Οι δύο φιναλίστ του MasterChef 2022

Οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να αναδείξουν σε πρωταγωνιστή ένα αγαπημένο υλικό, που δεν λείπει σχεδόν ποτέ από τα πιάτα τους και να μην αφήσουν τη «συγκίνηση» να τους παρασύρει. Τη σκυτάλη πήρε μια ιδιαίτερα απαιτητική δοκιμασία αντιγραφής πιάτου του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin καλεσμένου chef, Arnaud Bignon.  Σε αυτή τη φάση, η βαθμολογία του καλεσμένου chef  ήταν και η μοναδική της βραδιάς και θα καθορίσει τους δύο, που θα συνεχίσουν!

Η κατάκτηση του τίτλου του MasterChef 2022 και του χρηματικού επάθλου των 50.000 ευρώ είναι ζήτημα της Καλλιόπης και του Παναγιώτη!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ