Η Ηλέκτρα Νικολούζου μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» για τον ρόλο της στη μεγάλη παραγωγή του MEGA «Μαύρο Ρόδο» και τη ζωή της.

Στην επιστροφή της έπειτα από πολλά χρόνια στην τηλεόραση, η Ηλέκτρα Νικολούζου υποδύεται στο «Μαύρο Ρόδο» την Αγγελική Σπηλιώτη-Καστρινού. Όπως αποκάλυψε, η πρόταση για να παίξει στη σειρά ήρθε σε μία πολύ ιδιαίτερη στιγμή: «Είχα περάσει μία δύσκολη προσωπική ιστορία, έκλεισα τα πάντα και πήγα στην Κέρκυρα. Ήθελα να γιατρευτώ και γι’ αυτό πήγα εκεί, μέχρι που μία μέρα οι γονείς μου διαισθάνθηκαν ότι κάτι καλό θα μου συμβεί και ήρθε η πρόταση για τη σειρά».

Περιέγραψε επίσης πώς έγινε πραγματικότητα η συμμετοχή της στη σειρά: «Ήρθα στην Αθήνα, συνάντησα τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, διαβάσαμε μία σκηνή με τον Λεωνίδα Κακούρη και ήταν σαν να γνωριζόμασταν από πάντα. Πέρασα μία περίοδο δύσκολη και τοξική στην προσωπική μου ζωή και βγήκα στο φως μαζί με το “Μαύρο Ρόδο”. Η δυσκολία έφερε μεγάλα δώρα».

μαύρο ρόδο

Για τον ρόλο της είπε πως μέχρι στιγμής έχουμε δει μόνο μία πλευρά της Αγγελικής, η οποία θέλει να εκδικηθεί τον σύζυγό της, αλλά δεν γνωρίζουμε τους λόγους για αυτήν την εκδίκηση. «Ο Θέμης Καστρινός παντρεύτηκε την Αγγελική όταν εκείνη ήταν πολύ μικρή, αλλά το θέμα της ήταν πάντα η μητέρα της, ήταν πάντα η μεγάλη σκιά και απουσία στη ζωή της. Η Αγγελική πήγε στον Θέμη γιατί ήταν το αντίθετο από αυτό που της έλεγε η μητέρα της. Στον εραστή της, τον Βίκο, η Αγγελική συναντά μία τρυφερότητα που της έχει λείψει από τον άντρα της, γιατί ο Βίκος είναι πραγματικά ερωτευμένος μαζί της», είπε η Ηλέκτρα Νικολούζου φωτίζοντας περισσότερο τον χαρακτήρα που υποδύεται. Αποκάλυψε επίσης πως θα δούμε την Αγγελική να επεμβαίνει στον έρωτα που νιώθει ο γιος της, ο Πέτρος, για τη δόκιμη μοναχή Ελισάβετ.

Η ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε και για τον δικό της μεγάλο έρωτα, τον χορό, τον οποίο όμως παράτησε για το θέατρο: «Κατάλαβα ότι με περιόριζε ο χορός. Έπρεπε να ξυπνάω στις 6 κάθε μέρα, να τρώω συγκεκριμένα πράγματα και να ζυγίζομαι κάθε μέρα. Όταν παράτησα το χορό δεν το είπα στους γονείς μου για να μην τους στενοχωρήσω, και μόνη μου επέλεξα να πάω στο Θέατρο Τέχνης».

Για τον ρόλο που παίζει ο έρωτας στη ζωή της, σημείωσε: «Άξιζε τον κόπο που έζησα τον έρωτα και παρέλυσα, και θα συνεχίσω να παραλύω. Θα ήθελα να έχω οικογένεια και ακόμη θέλω, αλλά μπορεί να το έχω εξιδανικεύσει μέσα μου, γιατί έλεγα ότι θέλω να κάνω παιδί από έρωτα. Ήμουν υπερ-ρομαντική».

«Μαύρο Ρόδο»: Το νέο, συγκλονιστικό επεισόδιο έρχεται απόψε, Τρίτη 18 Οκτωβρίου, στις 22:40 στο MEGA.

Ο Πέτρος έρχεται αντιμέτωπος με τις αντιδράσεις των φίλων του σχετικά με την Ελισάβετ. Η Τασούλα δεν αντέχει να μην αποκαλύψει αυτό που άκουσε από τα παιδιά για την Ελισάβετ. Η Ελισάβετ αποφασίζει να φύγει μέσα στη νύχτα για το μοναστήρι με τον Γεράσιμο, ο Λευτέρης όμως θα της χαλάσει τα σχέδια. Ο Γιώργος έρχεται σε σύγκρουση με τον Σταυρίνο για τη στάση του απέναντι στον Σαράντο.

Μια ακόμη προκλητική κίνηση του Σαράντου, θα δημιουργήσει νέες εντάσεις με τον Γιώργο. Ο Λευτέρης ζητάει από την Ηγουμένη μια μεγάλη χάρη. Η Κύρα συναντά τον Βίκο σε μια προσπάθεια μεσολάβησης για να βοηθήσει την Αγγελική. Στο μαγαζί του Θέμη εμφανίζεται ένα νέο πρόσωπο, που φαίνεται πως έχει κάποια σχέση με τη Γερακιανή. Ενώ η παρέα αναχωρεί, ο Πέτρος μένει στο χωριό με πρόφαση τις εργασίες στο μοναστήρι. Θα προσπαθήσει όμως και πάλι να προσεγγίσει την Ελισάβετ.

Μαύρο Ρόδο: Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης έδωσε μεγάλο spoiler για τη σειρά του Mega

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ