Με μια επιστολή που κοινοποιήθηκε σε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ξεκαθάρισε ο Γιώργος Μαζωνάκης τις προθέσεις του για τη θωράκιση της περιουσίας του, ενώ εξέφρασε την πικρία του για τη συμπεριφορά της αδερφής τους, Βάσως.

Μπορεί όταν έγινε γνωστή η δικαστική διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Γιώργο Μαζωνάκη και την αδερφή του, Βάσω, για τη διαχείριση της περιουσίας του τραγουδιστή, να υπήρχαν φωνές που έκαναν λόγο για προσπάθειες προσέγγισης και συμβιβασμού των δύο πλευρών, σήμερα όμως έγινε ξεκάθαρο πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει -τουλάχιστον όχι άμεσα.

Αντίθετα, ο τραγουδιστής φαίνεται αποφασισμένος να τραβήξει την κατάσταση στα άκρα προκειμένου να διασφαλίσει την περιουσία που απέκτησε μετά από χρόνια καριέρας στη δισκογραφία.

γιώργος μαζωνάκης
Μια επιστολή του Γιώργου Μαζωνάκη κοινοποιήθηκε σήμερα στα Μέσα, ξεκαθαρίζοντας πως ο τραγουδιστής είναι αποφασισμένος να καταφύγει στα δικαστήρια.

Μια επιστολή που κοινοποιήθηκε σήμερα στα Μέσα ξεκαθαρίζει τις προθέσεις του και δεν αφήνει κανένα περιθώριο για αμφιβολίες ή διαφορετικές ερμηνείες της κατάστασης. Ο Γιώργος Μαζωνάκης αφήνει να εννοηθεί ότι η αδερφή του εκμεταλλεύτηκε την εμπιστοσύνη του και τον ίδιο και δηλώνει έτοιμος να διεκδικήσει το δίκιο του στα δικαστήρια.

Αναλυτικά, η επιστολή του Γιώργου Μαζωνάκη αναφέρει:

«Προκειμένου να επιλυθεί αποτελεσματικά η διαφορά που έχει ανακύψει με την εταιρεία διαχείρισης του καλλιτεχνικού μου έργου, υποχρεώθηκα σήμερα να επιδώσω εξώδικη πρόσκληση τάσσοντας προθεσμία για την παράδοση όλων των οικονομικών στοιχείων της εταιρείας μου από την απελθούσα Διοίκηση. 

Στα άκρα έχουν οδηγηθεί οι σχέσεις του Γιώργου Μαζωνάκη με την αδερφή του, Βάσω.

Εάν παρέλθει άπρακτη η προθεσμία αυτή, προτίθεμαι να εγείρω ενώπιον των αρμοδίων Δικαστηρίων αγωγή λογοδοσίας ώστε να καταστεί εφικτός ο έλεγχος της διαχείρισης των εταιρικών υποθέσεων.

Γιώργος Μαζωνάκης

ΥΓ: Η υπόθεση με θίγει σοβαρά οικονομικά, επαγγελματικά και προσωπικά. Είναι μεγάλη ματαίωση να εμπιστεύεσαι τους κοντινούς κι αγαπημένους ανθρώπους σου και να ανακαλύπτεις πως εκείνοι μόνο έτσι δε σε είδαν παρά μόνο ως αντικείμενο εκμετάλλευσης», αναφέρει χαρακτηριστικά σε αυτή την επιστολή ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από την εκπομπή «Πρωινό», όπου αναφέρθηκε η επιστολή του Γιώργου Μαζωνάκη:

Photos: Instagram/georgemazonakis

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ