Ο Κώστας Βασάλος… παραπονέθηκε ότι δεν έχει κληθεί ποτέ να παρουσιάσει βραβείο στα MAD VMA και η Ελένη Μενεγάκη ρώτησε ευθέως τον Θέμη Γεωργαντά γιατί…

Με καλεσμένο σήμερα στην «Ελένη» τον Θέμη Γεωργαντά, όλη η κουβέντα περιστράφηκε γύρω από τα χθεσινοβραδινά MAD VMA, που ήταν και το μεγάλο event της ελληνικής σοουμπίζ.

Κάποια στιγμή, η Νάνσυ Νικολαϊδου ανέφερε στον αέρα το παράπονο που εξέφρασε ο Κώστας Βασάλος ότι δεν έχει κληθεί ποτέ στη σκηνή των βραβείων για να κάνει μια απονομή και η Ελένη Μενεγάκη ρώτησε ευθέως τον Θέμη Γεωργαντά:

βασάλος
Ο Θέμης Γεωργαντάς ήταν σήμερα στην «Ελένη» για να μιλήσει για τα χθεσινοβραδινά MAD VMA.

«Αλήθεια, γιατί δεν βάζετε τον Βασάλο; Δεν σας αρέσει; Ωραίο παιδί είναι». Εκείνος απάντησε: «Εμένα το κινητό μου δεν έχει χτυπήσει ποτέ από τον κύριο Βασάλο να μου πει ότι θέλει να παρουσιάσει κάτι στα βραβεία. Να το συζητήσουμε».

O Κώστας Βασάλος εκδήλωσε την επιθυμία να παρουσιάσει βραβείο στα MAD VMA και ο Θέμης Γεωργαντάς είχε την απάντηση. (Photo: Instagram/costasvasaloshd)

«Ε δεν θα σε παρακαλέσει κιόλας», σχολίασε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και ο Γεωργαντάς της είπε: «Δεν είπα να παρακαλέσει, να το πει». Και αστειεύτηκε: «Να τα βάλουμε κάτω, να αφαιρέσω τη Νέγκα και να βάλω τον Βασάλο!», για να συμπληρώσει αμέσως: «Πλάκα κάνω!».

Δείτε το χαρακτηριστικό διάλογο για τον Κώστα Βασάλο στον αέρα της «Ελένης»:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ MAD VIDEO MUSIC AWARDS, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ