Ο Mente Fuerte μίλησε για τη Δέσποινα Βανδή και τη συνεργασία τους λέγοντας ότι είναι «τυπάρα», παρ’ όλο που στην αρχή του φαινόταν… ξινή!

Ο Mente Fuerte, παρευρέθηκε χτες σε μια εκδήλωση, στην οποία συνάντησε και τις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών. Η συνεργασία του με τη Δέσποινα Βανδή και η επιτυχία που γνώρισε το κομμάτι τους, «Πανσέληνος», όσο και η αναμενόμενη καλοκαιρινή τους περιοδεία σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας έχουν βάλει το γνωστό τράπερ στο επικεντρο του ενδιαφέροντος.

mente fuerte
O Mente Fuerte είπε στους δημοσιογράφους ότι δεν τα πάει καλά με την τηλεόραση.
(Photo: instagram/mentefuerte_official)

Έτσι, οι δημοσιογράφοι είχαν να τον ρωτήσουν πολλά, όμως εκείνος φρόντισε να ξεκαθαρίσει ότι δεν νιώθει και πολύ άνετα μπροστά στις κάμερες και τα μικρόφωνα: «Δεν τα πάω καλά με την τηλεόραση, δεν μου αρέσει. Νιώθω άβολα. Με σχολιάζουν χωρίς να είμαι στην τηλεόραση».

Παρ’ όλ’ αυτά, δεν αρνήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση που του έγινε για τη Δέσποινα Βανδή και τη συνεργασία τους: «Από τη Δέσποινα Βανδή κρατάω ότι είναι τυπάρα, ότι είναι πολύ καλό άτομο και τα έχουμε βρει. Στην αρχή, της το έχω πει, φαινόταν ξινή αλλά είναι φοβερή, πολύ καλό άτομο».

Δείτε τις δηλώσεις του Mente Fuerte στο «Happy Day»:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ