Μια νέα προσθήκη στο δυναμικό του έκανε το κανάλι Open και ο Παναγιώτης Στάθης απότελεί το πρόσωπο που εντάσσεται στην ομάδα του καναλιού. To Open εξέδωσε ανακοίνωση καλωσορίζοντάς τον, κι έτσι ο δημοσιογράφος και παρουσαστής κάνει το επόμενο βήμα στην πορεία του και αφήνει τον ANT1.

«Το ΟΡΕΝ καλωσορίζει στη δημοσιογραφική του ομάδα τον Παναγιώτη Στάθη, διακεκριμένο επαγγελματία με πολύχρονη και επιτυχημένη διαδρομή. Η εγκυρότητα στην κάλυψη όλων των μεγάλων γεγονότων από το 1993 και η ανεξαρτησία των απόψεών του έχουν σφραγίσει αυτή την πορεία. Θα αποτελέσει ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της καθημερινής πρωϊνής ζώνης του ΟΡΕΝ και θα ενισχύει με τη γνώση και την εμπειρία του τα δελτία Ειδήσεων και τις έκτακτες ενημερωτικές εκπομπές», ανέφερε αρχικά η ανακοίνωση.

Στη συνέχεια, το κανάλι δήλωσε: «Τα τελευταία χρόνια παρουσίαζε την πρωϊνή ενημερωτική ζώνη του ΑΝΤ1 τα Σαββατοκύριακα, ενώ παρενέβαινε με ρεπορτάζ και σχόλια στο κεντρικό δελτίο Ειδήσεων. Τα προηγούμενα 25 χρόνια συνεργάστηκε ως ρεπόρτερ και παρουσιαστής με το STAR. Μακρά ήταν η θητεία του στο δικαστικό ρεπορτάζ, το οποίο κάλυπτε για λογαριασμό της Ελευθεροτυπίας. Είναι ιδρυτής και διαχειριστής του πρώτου ειδησεογραφικού δικαστικού site στη χώρα (dikastiko.gr)».

Ο Παναγιώτης Στάθης συνεργάστηκε με τον Νίκο Ρογκάκο στην εκπομπή του ΑΝΤ1 Πρωινοί τύποι», όμως πλέον θα ανήκει στο Open και θα τον παρακολουθούμε τόσο σε δελτί ειδήσεων όσο και σε ενημερωτικές εκπομπές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ