Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, ο πρωταγωνιστής στη νέα δραματική σειρά του MEGA «Μαύρο Ρόδο», που κάνει πρεμιέρα απόψε στις 22:30, αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» τα πάντα για τον ρόλο του.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός υποδύεται τον Πέτρο Καστρινό, ο οποίος ερωτεύεται με πάθος μία μοναχή και παρασύρεται στα μονοπάτια ενός απαγορευμένου έρωτα. Για την ιστορία του «Μαύρου Ρόδου», αναφέρει: «Απαγορευμένοι έρωτες, όπως αυτός που περιγράφει το “Μαύρο Ρόδο”, γοητεύουν το κοινό, γιατί ίσως έχουν κάτι το ρομαντικό που έχουμε χάσει εμείς. Στην εποχή μας, δεν υπάρχουν απαγορευμένοι έρωτες, είναι κάπως ξεπερασμένο όλο αυτό. Ο έρωτας όμως του “Μαύρου Ρόδου”, ναι, θα μπορούσε να υπάρξει».

«Το “Μαύρο Ρόδο” είναι μία πολυπρόσωπη σειρά, με πολλές ιστορίες εκτός από τη βασική πλοκή που παρουσιάζει τον έρωτα μεταξύ δύο νέων από αντίθετους κόσμους», αποκάλυψε στο MEGA ο ηθοποιός.

Μαύρο Ρόδο

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης ταυτίζεται με τον ήρωα που υποδύεται στη σειρά, γιατί είναι και εκείνος επίμονος μέχρι να καταφέρει τους στόχους του. Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Ο Πέτρος ερωτεύεται πολύ, και εγώ το ίδιο. Είναι κοινό μας σημείο», είπε για την ταύτιση με τον ρόλο του.

Για τη σχέση του με τη Φωτεινή Παπαθεοδώρου, σχολίασε: «Το κλίμα με τη Φωτεινή Παπαθεοδώρου στα γυρίσματα είναι τέλειο. Περνάμε πολύ ωραία, έχουμε πολύ όμορφη επικοινωνία και ταιριάζει πολύ ο τρόπος που δουλεύουμε».

Για τα επαγγελματικά του σχέδια, αποκάλυψε: «Φέτος αποφάσισα να μην κάνω θέατρο. Είναι πολύ δύσκολο αυτό που κάνουμε στο “Μαύρο Ρόδο”, απαιτεί πολλή δουλειά και πολύ χρόνο».

Ωστόσο, λίγες ώρες πριν αρχίσει να ξετυλίγεται στην οθόνη η ιστορία ενός απαγορευμένου έρωτα, η Κατερίνα Διδασκάλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» με την Ελεονώρα Μελέτη.

Η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε πως δεν είχε σκοπό φέτος να κάνει τηλεόραση αν δεν της προτεινόταν κάτι τόσο ξεχωριστό. Περιγράφοντας τον ρόλο της ως Ηγουμένη Φιλαρέτη, είπε: «Είναι μία τόσο διαφορετική ηρωΐδα. Υποδύομαι μία ηγουμένη σε μοναστήρι, μια γυναίκα που έχει αποφασίσει πως αυτή θα είναι η ζωή της πια». Πρόσθεσε ότι η Ηγουμένη Φιλαρέτη είναι εκείνη που θα πει στην ηρωΐδα (Φωτεινή Παπαθεοδώρου) να σκεφτεί πολύ καλά αν θέλει να εγκαταλείψει τα εγκόσμια.

Η Κατερίνα Διδασκάλου για τις ανάγκες του ρόλου επισκέφθηκε μαζί με την πρωταγωνίστρια, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, ένα μοναστήρι στο Ρέθυμνο. «Πέρασα υπέροχα. Η Ηγουμένη Θέκλα είναι ένας φωτισμένος άνθρωπος. ‘Ολες τις κοπέλες που μπήκαν νωρίς στο μοναστήρι, τις έβαλε να τελειώσουν το σχολείο, να πάνε στο πανεπιστήμιο… Έχω πάρει πολλά στοιχεία της», εξήγησε.

Στην ερώτηση αν θα μπορούσε να αποσυρθεί πλήρως σε ένα μοναστήρι, απάντησε χαρακτηριστικά: «Η καλογερική είναι δύσκολη… Δεν θα μπορούσα να το κάνω για πάντα. Ωστόσο, μου άρεσε που αποσύρθηκα για λίγο». Συμπλήρωσε μάλιστα: «Προσεύχομαι στην ανώτερη δύναμη που μας διέπει, γιατί πιστεύω πως η προσευχή είναι παρηγοριά, είναι δύναμη».

Σχετικά με τον ρόλο της τόνισε επίσης πως αυτό που την κέντρισε ήταν το γεγονός πως είναι ένας χαρακτήρας φωτισμένος, «χωρίς παρωπίδες, που μπαίνει στο μοναστήρι χορτασμένη από τη ζωή».

Η Κατερίνα Διδασκάλου θα πρωταγωνιστεί από τις 6 Οκτωβρίου και στην παράσταση «Το Χελιδόνι» στο θέατρο «Μουσούρη». Η μεγάλη παραγωγή του MEGA «Μαύρο Ρόδο» κάνει πρεμιέρα σήμερα, Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, στις 22:30.

«Μαύρο Ρόδο»: Γνωρίστε τους χαρακτήρες της νέας δραματικής σειράς του Mega

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ