Οι τηλεθεατές του «Πρωινού» περίμεναν σήμερα πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα βρισκόταν απέναντι από τον Γιώργο Λιάγκα σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, όμως το ραντεβού… ακυρώθηκε.

Είναι οι δύο Έλληνες παρουσιαστές που ποτέ δεν μασάνε τα λόγια τους. Και ίσως αυτός να ήταν κι ένας από τους λόγους για τους οποίους πολλοί τηλεθεατές περίμεναν σήμερα το πρωί μπροστά στη μικρή οθόνη για να τους δουν απέναντι, σε μια συνέντευξη που σίγουρα θα έβγαζε πολλές ειδήσεις. Γιώργος Λιάγκας και Ανδρέας Μικρούτσικος είχαν να πουν πολλά, όμως μάλλον τελικά θα τα κρατήσουν για τον εαυτό τους.

Ο ίδιος ο Γιώργος Λιάγκας αναγκάστηκε σήμερα στον αέρα του «Πρωινού» να διαψεύσει το story που είχε ανεβάσει χθες, προαναγγέλλοντας την εμφάνιση του παρουσιαστή του OPEN στην εκπομπή του. Παρ’ όλ’ αυτά, ισχυρίστηκε πως η ματαίωση της συνέντευξής του με τον Ανδρέα Μικρούτσικο δεν έγινε με υπαιτιότητα δική του ή του ΑΝΤ1.

ανδρέας μικρούτσικος
Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν ήταν σήμερα συνεπής με το ραντεβού του στο «Πρωινό».

«Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ήταν σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή. Ήταν κανονισμένο από την προηγούμενη εβδομάδα και είχαμε συνεννοηθεί να είναι σήμερα εδώ. Και μάλιστα κάναμε πλάκα χθες με μηνύματα ότι θα τα πούμε σήμερα στην αρένα και χρόνια πολλά κτλ.», είπε αρχικά ο Λιάγκας και ξεκαθάρισε:

«Τον εκτιμώ πολύ τον Μικρούτσικο και θεωρώ ότι είναι ο καλύτερος παρουσιαστής ψυχαγωγίας στην Ελλάδα. Επειδή η εκπομπή έλειπε μία εβδομάδα, ανήρτησα στα δικά μου social media ότι θα είναι καλεσμένος ο Μικρούτσικος και μαθεύτηκε αυτό εκεί που μαθεύτηκε. Με πήρε ο Ανδρέας και μου είπε ότι τώρα που μαθεύτηκε δε μπορώ να έρθω. Μου είπε και άλλα που δε μπορώ να πω», συμπλήρωσε ο παρουσιαστής του «Πρωινού» εμφανώς πειραγμένος με την έκβαση που πήραν τα πράγματα, ενώ ακολούθησε κουβέντα με τους συνεργάτες του.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος τηλεφώνησε στον Γιώργο Λιάγκα, όπως είπε ο ίδιος ο παρουσιαστής, και του εξήγησε ότι δεν θα μπορούσε να παρευρεθεί στο «Πρωινό».

Συγκεκριμένα, η Ελένη Βουλγαράκη ρώτησε αν ο Μικρούτσικος είχε άδεια από το OPEN ή όχι για να φιλοξενηθεί σε αντίπαλο κανάλι και ο παρουσιαστής της απάντησε: «Αν με ρωτάς, δεν σου λέω κάτι που μου είπε, δεν είχε πάρει άδεια. Σου λέω την πεποίθησή μου. Κάποιοι παρουσιαστές και βάζω και τον εαυτό μου μέσα, δε χρειάζεται να πάρουμε καμία άδεια για να μιλήσουμε οπουδήποτε. Εγώ δεν έχω πάρει ποτέ…».

Στη συνέχεια, δε, προχώρησε λίγο ακόμη τη συζήτηση, σχολιάζοντας: «Δεν θα τον ρωτούσα για την Καινούργιου γιατί θεωρώ ότι αν έχει να πει κάτι για την κα Καινούργιου δεν ήθελε να το πει μέσω μίας εκπομπής που θα έπαιζε ακριβώς απέναντι. Εγώ δεν θα τον ρώταγα επί τούτου τη γνώμη του για την κα Καινούργιου, τώρα αν έλεγε δε θα μπορούσα να τον λογοκρίνω».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ