Με μια μακροσκελέστατη αγωγή 2.500 σελίδων, η Μίνα Αρναούτη, αξιώνει αποζημίωση 1 εκατομμυρίου ευρώ από την ασφαλιστική εταιρία του Παντελή Παντελίδη.

Το τραγικό «σίριαλ» με το ατύχημα που είχαν πριν από 8 χρόνια ο Παντελής Παντελίδης και η συνοδηγός του, Μίνα Αρναούτη, φαίνεται ότι έχει ακόμη πολλές συνέχειες. Μόλις χθες εκδικάστηκε η έφεση της αγωγής που είχε καταθέσει η κοπέλα, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά στο τροχαίο και χρειάστηκε να υποβληθεί σε αρκετές επεμβάσεις προκειμένου να επανέλθει.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν σήμερα στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η Μίνα Αρναούτη αξίωνε αποζημίωση ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ από την εταιρία στην οποία ήταν ασφαλισμένο το όχημα του Παντελή Παντελίδη, μέσα από μία αγωγή 2.500 σελίδων.

Παντελής Παντελίδης
Το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη συνεχίζει να απασχολεί τα δικαστήρια.

Στον αέρα της εκπομπής μίλησε ο συνήγορος της Μίνας Αρναούτη, Γιάννης Κωλέττης, ο οποίος μίλησε για τη χθεσινή εκδίκαση της έφεσης. Αφού σημείωσε ότι τα δικαστήρια έχουν πλέον καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο Παντελής Παντελίδης ήταν ο οδηγός του οχήματος τη μέρα του φρικτού δυστυχήματος, τόνισε ότι το Εφετείο καλείται να αποφασίσει για την αποζημίωση που δικαιούται η πελάτισσά του.

Η Μίνα Αρναούτη επικαλείται διαφυγή εισοδημάτων για μία ολόκληρη ζωή λόγω της μερικής αναπηρίας που της άφησε το δυστύχημα και ο συνήγορός της απέδωσε το ύψος της αιτούμενης αποζημίωσης στο διάστημα που χρειάστηκε να παραμείνει στην εντατική, καθώς και στα 18 χειρουργεία στα οποία έχει υποβληθεί.

Μίνα Αρναούτη
Η Μίινα Αρναούτη έχει καταθέσει μια μακροσκελέστατη αγωγή, αναφέροντας ότι έχει υποβληθεί σε 18 χειρουργεία, ενώ έχει διαγνωστεί με μόνιμη αναπηρία.

«Σκοπός μας ήταν να καταδείξουμε το γεγονός αυτό. Προφανώς τα ποσά θα είναι πιο χαμηλά», είπε ο κ. Κωλέττης, ξεκαθαρίζοντας ότι η Πρωτόδικη απόφαση απογοήτευσε την πλευρά Αρναούτη, χωρίς όμως να αποκαλύψει το ύψος της αποζημίωσης που εκδικάστηκε.

Ξεκαθάρισε, δε, πως αν η απόφαση του Εφετείου δεν ικανοποιήσει την πελάτισσά του, σκοπεύουν να απευθυνθούν στον Άρειο Πάγο και στη συνέχεια στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια, ενώ έκανε λόγο για bullying που συνεχίζει να δέχεται η Μίνα Αρναούτη λόγω του δυστυχήματος που στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη.

Δείτε όσα δήλωσε ο δικηγόρος της Μίνας Αρναούτη σήμερα στη «Super Κατερίνα»:

Photos: Instagram/mina.arnaouti

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΙΝΑ ΑΡΝΑΟΥΤΗ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ