Χάρις Αλεξίου για το «Μουσικό Κουτί»: «Αυτό που ξεκινήσατε, δεν πρέπει να τελειώσει»

Μετά από 4 χρόνια απρόσμενων συναντήσεων και επιτυχημένων κουρδισμάτων, το «Μουσικό Κουτί» έφτασε στο τέλος του με τους συντελεστές και τους καλεσμένους του να μοιράζονται τη συγκίνηση και τη χαρά του για τη συμμετοχή τους στην εκπομπή.

Χάρις Αλεξίου για το «Μουσικό Κουτί»: «Αυτό που ξεκινήσατε, δεν πρέπει να τελειώσει»

Σαφώς και πιο φορτισμένοι απ’ όλους ήταν οι δύο παρουσιαστές της εκπομπής, «Μουσικό Κουτί», οι οποίοι είχαν για το φορτισμένο αυτό φινάλε στο πλευρό τους τη Νατάσσα Μποφίλιου και το Μίλτο Πασχαλίδη.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του, λέγοντας: «Το «Μουσικό Κουτί» ολοκληρώνεται γιατί πραγματικά αισθάνομαι ότι κλείνει ο κύκλος και επειδή πρέπει να ασχοληθώ και λίγο με αυτό που είναι η δουλειά μου, να γράφω τραγούδια. Έχω ξεκινήσει έναν δίσκο πριν από τέσσερα χρόνια και δεν έχω καταφέρει να τον ολοκληρώσω ακόμα. Επίσης, σε κάθε καινούργιο σχέδιο υπάρχει κάποια στιγμή που αισθάνεσαι ότι για σένα κλείνει ο κύκλος από πολλές πλευρές.

Θέλω να το καταλάβει αυτό και ο κόσμος που αγάπησε την εκπομπή γιατί πολλοί με σταματάνε στον δρόμο και μου λένε «μη σταματήσετε». Ειλικρινά όμως η ανάγκη μου είναι να ξαναγυρίσω στον χώρο μου. Στα τραγούδια, στις ηχογραφήσεις, στη δημιουργία».

Η Ρένα Μόρφη από την πλευρά της, σημείωσε συγκινημένη για το «Μουσικό Κουτί»: «Ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους εσάς που μας αγαπήσατε και μας κάνατε παρέα όλα αυτά τα χρόνια από όλα τα μέρη του κόσμου. Σας ευχαριστούμε για τη δύναμη, την έμπνευση και την αγάπη που πήραμε όλα αυτά τα τέσσερα χρόνια».

Συγκινητικό ήταν τόσο το «Ταξίδι» του Νίκου Πορτοκάλογλου με το οποίο μας αποχαιρέτησαν, όσο και η έκπληξη της στήλης των «Εξερευνήσεων».

Πηγή: Youtube

Εκείνο, όμως, που ξεχώρισε ήταν το μήνυμα της Χάρις Αλεξίου.

«Όταν ξεκίνησε η εκπομπή είπα: «Ώπα, παιδιά, εδώ κάτι γίνεται και μου αρέσει πολύ». Μπράβο Νίκο, μπράβο Ρένα, μπράβο σε όλα τα παιδιά. Στους μουσικούς, στην ΕΡΤ, στην παραγωγή. Μας δώσατε πάρα πολύ ωραία πράγματα, ωραίους καλλιτέχνες, ωραία άποψη, φρέσκια άποψη και έχει σημασία για εμάς όλους όχι μόνο να ξεκινάει ωραία μια εκπομπή αλλά και τι θα γίνει στη διάρκεια της. Πως θα τελειώσει αυτή η εκπομπή».

«Δεν μου αρέσει που τελειώνετε γιατί το τραγούδι δεν τελειώνει. Η ιστορία του τραγουδιού γράφεται συνέχεια, έρχονται νέοι καλλιτέχνες και δημιουργοί που θέλουμε να τους έχουμε παρόντες. Δυστυχώς δεν υπάρχουν πολλές εκπομπές που να μας δείχνουν αυτούς τους ανθρώπους και τις δημιουργίες τους γιατί αξίζει τον κόπο. Είναι η ιστορία μας, είναι ο τουρισμός μας, είναι ό,τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε στην τέχνη μας»

Η μεγάλη ερμηνεύτρια κατέληξε σε ένα γλυκόπικρο σχόλιο, αστείο και συνάμα συγκινητικό: «Παιδιά, που πάτε; Καθίστε εδώ! Καθίστε! Αυτό που ξεκινήσατε, δεν πρέπει να τελειώσει».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΙΚΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΓΛΟΥ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ