Ο Σπύρος Μαρτίκας συνάντησε τον Νίκο Μουτσινά και αναφέρθηκε στον νικητή που θέλει για το Survivor αλλά και στην διαμάχη με τον Χρήστο Δάντη. Ωστόσο, η αποκάλυψη του Μαρτίκα για τον Στάθη Σχίζα έκανε τον Νίκο Μουτσινά να τοποθετηθεί.

Ο πρώην παίκτης του Survivor ανέφερε αρχικά: «Εκκρεμεί μία μήνυση εναντίον μου από τον Χρήστο Δάντη; Κάτι τέτοιο άκουσα. Υποσχέθηκα να βγούμε έξω για φαγητό στην Ασημίνα, να γνωριστούμε με τον Χρήστο Δάντη», και ο Νίκος Μουτσινάς του απάντησε με χιούμορ: «Θα γνωριστείτε με τον Δάντη στον… Άρειο (Πάγο)». Ο Μαρτίκας «Σκέφτηκα επειδή να κάνουμε αυτό το δείπνο,προτείνω να είμαστε εμείς με τα κορίτσια και τον Δάντη να λέμε τις ιστορίες μας, και δίπλα οι δικηγόροι μας να φάνε και να τα βρούνε. Να κάνουν εκείνοι τις δουλειές τους κι εμείς να περάσουμε ωραία. Εντάξει, Νίκο,δεν θα πάμε στον Άρειο Πάγο».

Ο Μαρτίκας για Σχίζα και η τοποθέτηση του Νίκου Μουτσινά

«Ο νικητής του Survivor θα είναι ο Χρήστος Δάντης ή η Μαρία Αντωνά ή η Αλεξάνδρα. Έχω τεράστια εκτίμηση στην Αλεξάνδρα και έχω φιλία και εκτίμηση για τον Στάθη», ωστόσο, κατάτη διάρκεια της δήλωσης είπε: «Δεν ξέρω γιατί βρέθηκα μπλεγμένος με μια κουβέντα… Θέλω να βγει νικητής ο Στάθης».

Ακόμα, σμπλήρωσε ότι «το έπαθλο στα χέρια του Στάθη δεν θα γίνει μεγάλη ζωή» και ανέφερε ότι μέρος από το έπαθλοθα τα δωρίσει σε παιδιάμε καρκίνο. «Αυτό είναι κάπως συναισθηματικός εκβιασμός. Ο κάθε άνθρωπος έχει και διαφορετικές ανάγκες, μπορεί να θέλω να κάνω τη ζωή μου κάπως καλύτερη… Το να σου λέει και να το αναπαράγεις πως ένα μέρος των χρημάτων θα τα δώσει εκε, χτυπά το συναίσθημα του κόσμου. Δεν θεωρώ ότι είναι σωστό. Μπορεί κι άλλοι να θέλουν αλλά όχι να το πουν».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΡΤΙΚΑΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ