Μια μέρα νωρίτερα, ο σχεδιαστής μόδας βρέθηκε καλεσμένος της Ιωάννας Μαλέσκου και μίλησε για την πρεμιέρα της γνωστής περφόρμερ στο “Ποιος είναι πρωινιάτικα”.

“Την Μπέττυ την λατρεύω και είναι ένα από τα κορίτσια που έχω αγαπήσει πάρα πολύ. Έχει έναν πληθωρικό χαρακτήρα, είναι πολύ αλέγκρο και ζωηρό άτομο. Θα ήθελα να δείξει ότι έχει και μια υπόσταση διεθνούς γυναίκας. Δηλαδή αν έβλεπα την Μπέττυ στο Παρίσι, στο Λονδίνο ή στο Λος Άντζελες θα θεωρούσα πως είναι από εκεί. Εδώ μου κάνει ότι είναι μία που παριστάνει ότι είναι μια άλλη σε αυτό όλο το σκηνικό. Θέλω η Μπέττυ να είναι η σταρ που είναι γιατί πραγματικά είναι ένα κορίτσι πολύ σταράτο και κουκλάρα”.

“Λάκη, ποια είμαι; Που ζω; Που βαδίζω; Μίλησε μου… Θεέ μου… Δεν είμαι η Μπέττυ; Είμαι μια άλλη; Πείτε μου, σας παρακαλώ, δεν θα το αντέξω” αποκρίθηκε με χιούμορ η Μπέττυ Μαγγίρα αμέσως μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος. “Δεν κατάλαβα, όμως, τι είπε ο Λάκης. Τι εννοούσε ακριβώς. Δηλαδή δεν είμαι ο εαυτός μου στην εκπομπή; Να βγαίνω σαν την Αλέξις από τη Δυναστεία;”.

Διαβάστε περισσότερα στο cy.hellomagazine.com

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΠΕΤΤΥ ΜΑΓΓΙΡΑ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ