Σε μία άκρως προσωπική αποκάλυψη προχώρησε παίκτρια του My Style Rocks σχετικά με τις διατροφικές διαταραχές που αντιμετώπισε στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα, η Σελένη Φωτιάδη η οποία εκτός των άλλων κατάφερε να αποσπάσει τους καλύτερους βαθμούς και τα καλύτερα σχόλια για τη σημερινή της εμφάνιση, αποκάλυψε ότι είναι πολύ χαρούμενη πλέον, διότι έχει ξεπεράσει τις διατροφικές διαταραχές που τη βασάνιζαν και συγκεκριμένα τη νευρική ανορεξία.

My Style Rocks: Η Σελένη Φωτιάδη μιλάει για τις διατροφικές διαταραχές που την ταλαιπώρησαν

Κατά τη διάρκεια της βαθμολογίας της, η παίκτρια είπε: «Έχω κάποια κρατήματα εγώ προσωπικά σαν άνθρωπος. Αυτά ξεκινάνε από κάτι παλαιότερο που έχω περάσει με το σώμα μου. Δεν αγαπούσα το σώμα μου παλαιότερα. Είχα νευρική ανορεξία όταν ήμουν 16. Έφτασα 42 κιλά και έχω παλέψει πάρα πολύ για να καταφέρω να αγαπήσω τον εαυτό μου και να είμαι εδώ μπροστά και να κάνουμε όλα αυτά τα όμορφα. Αγαπώ και θαυμάζω όλα τα κορίτσια. Και δε θέλω καμία να λέει ούτε για body shaming, ούτε για τίποτα, γιατί αυτή είναι μία διαρκής μάχη για όλους τους ανθρώπους να αγαπήσουν τον εαυτό τους.».

Με τα λόγια της Σελένης, οι κριτές αλλά και η παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου συγκινήθηκαν εμφανώς και τη χειροκρότησαν για την ψυχική της δύναμη, με την τελευταία να λέει: «Μπράβο Σελένη. Σε ευχαριστούμε γι’αυτό.».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ