Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου μίλησε στο “Love it” και αναφέρθηκε στο Survivor αλλά και την περιπέτεια της υγείας της, η οποία την έκανε να αποχωρήσει από το reality.

«Δεν έχω συνέλθει ακόμα. Μίλησα με τον γιατρό μου και παίρνω αγωγή για να είμαι καλύτερα. Θεωρήσαμε με την παραγωγή ότι δεν έπρεπε να ρισκάρουμε ένα θέμα υγείας. Το ήξερα ότι έχω ένα θέμα με το στομάχι μου όταν μπήκα στο Survivor, αλλά μετά από 4.5 μήνες συγκεκριμένης διατροφής μου δημιούργησε τεράστιο πρόβλημα και έχω πολύ οξείς πόνους», επισήμανε.

Ακόμα, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου μίλησε για το συμβάν του Άρη Σοϊλέδη με το κινητό: «Είναι ένα λάθος που έκανε ο Άρης. Ξέρω πολύ καλά πως οι περισσότεροι στο Survivor έχουν ρωτήσει και προσπαθήσει να ψάξουν να γίνει κάτι τέτοιο. Μην τον σταυρώνετε εσείς οι ίδιοι, οι οποίοι ψάχνατε να κάνετε το ίδιο. Υπάρχουν στιγμές που λυγίζεις και δε σκέφτεσαι καθαρά. Και για τον Άρη η Μαρία είναι ό,τι σημαντικότερο έχει στη ζωή του».

Σχετικά με το ειδύλλιο της Βρισηίδας Ανδριώτου και του Σπύρου Μαρτίκα, η παίκτρια του Survivor σχολίασε: «Φαίνεται να είναι ένα ειδύλλιο. Πιστεύω ότι ο Σπύρος ίσως και να έχει αληθινά συναισθήματα. Ελπίζω να μην είναι απλά και μόνο κάτι που σκαρφίστηκαν για τηλεοπτικούς λόγους. Πάντα ένα love story πουλάει και αρέσει».

Ακόμα, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου αναφέρθηκε στην απόφασή της να ψηφίσει τον Απόστολο Ρουβά, κάτι που είχε προκαλέσει ερωτήματα.

«Αν ήθελα να το παίξω καλή στον κόσμο θα το έκανα όλον τον καιρό. Ο Απόστολος μετά την Ασημίνα ήταν ο πιο αδύναμος κρίκος».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑΥΣΙΚΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ