Η Ναταλία Γερμανού προχώρησε σε μια σημαντική αποκάλυψη στον αέρα της εκπομπής της “Καλύτερα δε γίνεται” που αφορά την Άννα Βίσση στο οποίο ήταν και η ίδια παρούσα. Συγκεκριμένα δήλωσε ότι σε επίσκεψή της στο ζευγάρι το 1996 ο Νίκος Καρβέλας είπε στην Άννα Βίσση κάτι που την έκανε να αλλάξει διατροφικές συνήθειες και έτσι να αποκτήσει το σώμα που έχει μέχρι σήμερα.

Ήμουν στο σπίτι της μαζί με τον Καρβέλα. Κατεβαίνει η Άννα να φτιάξει πρωινό. Μέχρι τότε δεν είχε ασχοληθεί με τη γυμναστική και έτρωγε ό,τι της έκανε κέφι. Η Άννα τότε έτρωγε τα σουβλάκια της, τα χαλούμια της, τις κυπριακές μελόπιτες. Κάποια στιγμή της λέει ο Καρβέλας “Γουρουνίτσα, δεν το πας καλά. Αν θες να βγαίνεις στις πίστες και να πέφτουν ξεροί δεν το πας καλά”. “Γουρουνίτσα” ήταν το υποκοριστικό της πάντα, δεν έχει σχέση με το φαγητό.”

Από τότε κάτι της έκανε κλικ στο μυαλό της και για 8 μήνες έτρωγε κοτόπουλο στήθος με ρύζι και μπρόκολο. Έκανε μία ώρα τρέξιμο το πρωί, μία ώρα βάρη το απόγευμα και μία ώρα τρέξιμο το βράδυ. Αυτό κάθε μέρα. 10 μήνες μετά το αποτέλεσμα ήταν η γράμμωση που είδαμε στα “Αστέρια”, συνέχισε η δημοσιογράφος.

Τέλος συμπλήρωσε: “Τη θυμάμαι στο στούντιο να τρώει ο Καρβέλας σουβλάκι και να του λέει “μπορώ να το μυρίσω;”. Από το 1996 δεν σταμάτησε να γυμνάζεται ποτέ“, είπε η Ναταλία Γερμανού. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ