Η Ναταλία Γερμανού επέλεξε να τοποθετηθεί μέσα από την εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” για τα όσα έγραψε και είπε η Αφροδίτη Λατινοπούλου, αλλά και την απάντηση της Δανάης Μπάρκα.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Δεν ήταν απαραίτητα δυσάρεστο αυτό που συνέβη. Είναι ένα θέμα που για μία ακόμη φορά ξεσήκωσε αντιδράσεις, συζητήσεις, διχασμό, προβληματισμό, έναν αναβρασμό και στα social media και στην κοινή γνώμη. Όλα αυτά τα θέματα που μας κάνουν να συζητάμε και να διαφωνούμε. Αρκεί να διαφωνούμε υγιώς. Να μη διαφωνούμε με τοξικότητα και να μην κάνουμε bullying».

Έπειτα η Ναταλία Γερμανού σχολίασε και τη νέα δήλωση της Αφροδίτης Λατινοπούλου σχετικά με τους followers που απέκτησε: «Πανηγυρίζουμε για τον αγώνα κατά της πολιτικής ορθότητας; Είμαστε εναντίον της πολιτικής ορθότητας; Εγώ θέλω να πω κάτι άλλο. Δεν είναι η πρώτη φορά που η κα. Λατινοπούλου τοποθετείται -θα το πω κομψά-αιχμηρά, σε θέματα που αφορούν την κοινή γνώμη.

Όλο αυτό θα είχε κάποιο νόημα να το συζητάμε αν η Δανάη είχε βγει και είχε πει, “δείτε με, εγώ είμαι ένα πρότυπο. Γίνετε όλες σαν και μένα”. Η Δανάη ποτέ δεν είπε κάτι τέτοιο. Η Δανάη είπε αυτή είμαι εγώ, εσείς αν δε θέλετε να είστε έτσι, ό,τι θέλετε να είστε. Το δεύτερο είναι πως θα είχε νόημα η τοποθέτησή της κυρίας Λατινοπούλου, αν ήταν ο μικροβιολόγος που παρακολουθούσε την κυρία Μπάρκα. Είχε γνώση των εξετάσεων και ανησυχούσε για τον κίνδυνο που βρίσκεται η ζωή της. Ας αφήσουμε τον παθολόγο, τον μικροβιολόγο της Δανάης να ανησυχήσει για την υγεία της. Ή τη μαμά της, ή την ίδια. Δε θα ανησυχήσει ένας άνθρωπος ξένος».

Υπενθυμίζουμε ότι μετά το σάλο που ξέσπασε η νεαρή νομικός έκανε νέα δήλωση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram: «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για τη στήριξή σας στον αγώνα κατά της πολιτικής ορθότητας και της δολοφονίας της κοινής λογικής. Φτάσαμε αισίως στους 50.000 followers και συνεχίζουμε πιο δυνατοί από ποτέ. Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι» ανέφερε η Αφροδίτη Λατινοπούλου στις τελευταίες της δηλώσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑΤΑΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΥ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ