Οι δύο πρώην συνεργάτες, Ναταλία Γερμανού και Κώστας Τσουρός, διασταύρωσαν τα ξίφη τους για πρώτη φορά στην τηλεοπτική αρένα και η μάχη αυτή είχε νικητή.

Η Ναταλία Γερμανού έκανε πρεμιέρα στις 13:50 για μία ακόμη σεζόν μέσα από τη συχνότητα του Alpha με την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

Στις 13:40 ο Κώστας Τσουρός έκανε πρεμιέρα για πρώτη φορά ως κεντρικός παρουσιαστής με την εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» στο Μεγάλο Κανάλι.

Αμφότεροι ευχήθηκαν στον άλλο καλή επιτυχία! Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον Κώστα Τσουρό σε ρόλο κεντρικού παρουσιαστή. Η απόφασή του να παρουσιάσει μια εκπομπή απέναντι από αυτή της Ναταλίας Γερμανού, σχολιάστηκε εντόνως.

Ανάμεσα στους δυο παρουσιαστές όμως δε φαίνεται να υπάρχει κανένα πρόβλημα. Στην έναρξη της εκπομπής του μάλιστα, ο Κώστας Τσουρός δε παρέλειψε να αναφερθεί στη Ναταλία Γερμανού.

«Μου ήρθε στο μυαλό ένα τραγούδι. Το “Περπατάμε παράλληλα”. Θα ήθελα να πω καλή αρχή στην αγαπημένη μου Ναταλία Γερμανού, που όλοι λένε ότι είμαστε αντίπαλοι, αλλά εγώ νιώθω ότι θα περπατάμε παράλληλα. Καμία αντιπαλότητα μεταξύ μας. Και οι δυο είμαστε εδώ για να κάνουμε τη δουλειά μας όσο καλύτερα γίνεται για εσάς» είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Τσουρός.

Και η Ναταλία Γερμανού όμως από τη δική της πλευρά έστειλε τις ευχές της για καλή αρχή στον Κώστα Τσουρό.

«Θα μου επιτρέψετε να πω κάτι που ξέχασα πριν. Να ευχηθώ καλή επιτυχία στους συναδέλφους που ξεκινάνε αυτό το Σάββατο μαζί μας. Πρώτα, στον Κώστα Τσουρό γιατί είναι πάντα ένας φίλος αγαπημένος και πάντα θα είναι από όλους μας. Κώστα μου, καλή επιτυχία και καλή αρχή.

Η Τηλεθέαση αναλυτικά:

Η Ναταλία πήρε την πρωτιά τόσο στο σύνολο όσο και στο δυναμικό κοινό.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα πάντα με τις μετρήσεις της Nielsen η Ναταλία Γερμανού κατόρθωσε να πάρει την πρωτιά αν και στο δυναμικό κοινό κινήθηκε στο 13% ενώ στο γενικό σύνολο σημείωσε ποσοστό 15,3%.

Το «Ακόμα δεν είδες τίποτα» με τον Κώστα Τσουρό κατέγραψε τηλεθέαση της τάξεως του 8,1% στο δυναμικό κοινό και 9,4% στο γενικό σύνολο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ