Η Ναταλία Γερμανού υποδέχεται στο studio του Alpha τον Νίκο Καρβέλα σε μια συνέντευξη “χωρίς περιορισμούς” όπως είπε η ίδια η παρουσιάστρια.

Αν κάτι πρόσεχες αμέσως στον Νίκο Καρβέλα, σε αυτή του την εφάνιση, ήταν πως βρισκόταν σε διαφορετική ψυχολογία από εκείνη που τον είδαμε πρόσφατα στο Mega κατά τη διάρκεια συνέντευξης του στην Νίκη Λυμπεράκη.

Ο πετυχημένος συνθέτης αρχικά ζήτησε να σταματήσουν να παίζουν μουσικές του (ήταν από την όπερα Δαίμονες που είχε παρουσιάσει με την Άννα Βίσση). Με αυτή την αφορμή αποκάλυψε πως είχαν ξοδέψει όλα τα χρήματα τους για εκείνη τη παραγωγή και πως κατηγορήθηκαν ακόμη και ως σατανιστές.

Ο Νίκος Καρβέλας αναφέρθηκε στην όπερα "Δαίμονες" με την Άννα Βίσση και πως κάποιοι τους κατέκριναν ως... σατανιστές.
Ο Νίκος Καρβέλας αναφέρθηκε στην όπερα “Δαίμονες” με την Άννα Βίσση και πως κάποιοι τους κατέκριναν ως… σατανιστές.

Θυμήθηκε τα χρόνια που ήταν ο ίδιος τραγουδιστής, απορώντας για τον κόσμο που ήθελε να ακούει τον Νίκο Καρβέλα να τραγουδάει καθώς θεωρεί πως δεν έχει καλή φωνή.

“2-3 φορές δουλεψα στη ζωή μου,έκανα τον τραγουδιστη, έπαιρνα πολλά λεφτά κ ένιωθα πάρα πολύ άσχημα! Πολλές φορές αισθανόμουν απαίσια που έβλεπα νέα παιδιά που αφήνανε πολλά λεφτά κ εγω έβγαζα ένα μάτσο λεφτά κ έλεγα αυτό ειναι λάθος”

Η παρουσιάστρια τον ρώτησε μετά, για τα σχόλια του κόσμου που λέει «ο Καρβέλας είναι αντισυστημικός αλλά μέσα στο σύστημα έβγαλε λεφτά» με τον συνθέτη να απαντά: «Όποιος λέει ότι είναι αντισυστημικός είναι κουτός. Ο αντισυστημικός θα έπρεπε να ζει εκτός πόλεις, σε βουνά. Εγώ κάνω πράγματα που μου βγαίνουν αυθόρμητα, ο εγκέφαλός μου λειτουργεί έτσι».

Σύντομα η συζήτηση έφτασε στο πρόσφατο βιβλίο του Νίκου Καρβέλα “Νοοσοφία“, για το οποίο αποκάλυψε πως το έγραψε τουλάχιστον για επτά χρόνια και το νέο του album με τίτλο «Μουσική Για Μία Ακρωτηριασμένη Μπαλαρίνα».

1986, Σα Δίσκος Παλιός, ένα από τα πρώτα προσωπικά άλμπουμ του Νίκο Καρβέλα

Ο Νίκος Καρβέλας υπήρξε φυσικά χειμαρρώδης, επιμένοντας για τη θέση της γυναίκας στην κοινωνία, για το πόσο “υποδουλωμένη” είναι στο σύστημα των ανδρών, λέγοντας χαρακτηρστικά: “Επίτηδες έχουν βάλει τις γυναίκες να ασχολούνται με το ποια θα έχει την μεγαλυτερη βλεφαρίδα, ποια θα έχει τα τρομπαρισμένα χείλη, ποια θα είναι η ομορφότερη γενικά, για να μην ξυπνήσουν και ασχοληθούν με το φτιάξουν σωστούς ανθρώπους”.

Όπως αναμενόταν χρησιμοποήσε οξείς χαρκτηρισμούς κατά της εκκλησίας και της πολιτικής εξουσίας με επίκεντρο το δυστύχημα των Τεμπών.

Ο δημιουργός αναφέρθηκε και στη συνέντευξη που έδωσε στην Νίκη Λυμπεράκη εκφράζοντας τη δυσφορία του. Συγκεκριμένα είπε “Σήμερα αισθάνομαι πως γέννησα, γιατί πριν λίγες μέρες ξαναβγήκα στην τηλεόραση. Για να δούμε τώρα αν θα με σταυρώσουν ξανά”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΒΕΛΑΣ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ