Στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” μίλησε η Ναταλία Γερμανού για τα μελλοντικά της τηλεοπτικά σχέδια, το Chart Show αλλά ρωτήθηκε και για το πρόσφατο σχόλιο της σχετικά με την προσωπική της ζωή στο περιοδικό hello.gr που προκάλεσε αίσθηση.

«Ήταν μια καλή χρονιά για το “Καλύτερα δε γίνεται”. Δεν ήταν μια καλή χρονιά για την ανθρωπότητα. Μια χρονιά με αγαπημένους συνεργάτες, μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Με τον Alpha δε χρειάστηκε να υπογράψουμε νέο συμβόλαιο, ήταν σε ισχύ το συν 1 που είχε το συμβόλαιό μου. Οπότε ο Alpha ενεργοποίησε το συν 1. Γίνονται συζητήσεις με το κανάλι για δεύτερη, βραδινή εκπομπή, απλά είναι σε πολύ πρώιμο στάδιο. Δεν ξέρω αν έχω τις αντοχές για δύο εκπομπές, αλλά το συζητάμε. Για του χρόνου στο “Καλύτερα δε γίνεται” θέλω ιδανικά να έχω την ίδια ομάδα και νομίζω ότι έτσι θα πάμε. Προσπαθήσαμε φέτος να κινηθούμε προσεκτικά με τα θέματα της επικαιρότητας στην εκπομπή μας. Και όσο μας έπαιρνε με τα όπλα που έχουμε. Κυρίως με την άποψή μας. Είναι δύσκολο πάντως, δεν είναι εύκολο», δήλωσε η Ναταλία Γερμανού.

Τέλος, αναφερόμενη, για την πρόσφατη δήλωσή της, ότι μετά τον χωρισμό της από τον Πέτρο Ίμβριο έκλεισε για την ίδια στα 35 το κεφάλαιο της μητρότητας, η Ναταλία Γερμανού είπε: «Ήταν μια συνειδητή απόφαση. Παγιώθηκε όταν χώρισα με τον άνθρωπο που για εμένα ήταν ιδανικός για να γίνει πατέρας. Που το απέδειξε κιόλας στην πορεία της ζωής του. Τώρα το τι επιφυλάσσει το μέλλον θα το δούμε».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑΤΑΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΥ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ