Η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε στην εκπομπή της “Καλύτερα δε γίνεται” την προηγούμενη εβδομάδα ένα περιστατικό που έλαβε χώρα στα Mad VMA’ s κατά τη στιγμή της βράβευσης της Ζόζεφιν. Συγκεκριμένα, προβλήθηκε ένα βίντεο στο οποίο δείχνει τον Γιώργο Αρσενίου να σπρώχνει έναν νεαρό ο οποίος περνούσε μπροστά του κατά τη στιγμή της απονομής και δεν επέτρεπε την λήψη κατάλληλης φωτογραφίας.

“Καλησπέρα παιδιά. Μόλις μπήκα στο σπίτι μου. Είχα μια πάρα πολύ δύσκολη εβδομάδα και ψυχοφθόρα. Έχω λάβει πάρα πολλά θετικά, αλλά και αρνητικά μηνύματα όσον αφορά για το περιστατικό που έγινε στα Mad VMA και θέλω λίγο να τοποθετηθώ πάνω σε αυτό το θέμα. Σχετικά με αυτό που έγινε με το παλικάρι, θέλω να σας πω κάποιες αλήθειες και να καταλάβετε και τη δική μας πλευρά. Ξεκινώντας θέλω να πω ότι δεν υπήρχε καμία περίπτωση να μίλαγα άσχημα σε κάποιον εργαζόμενο, ή σε κάποιον άνθρωπο που ήταν εκεί για να βγάλει το ψωμί του”, δήλωσε αρχικά η τραγουδίστρια.

Έπειτα συνέχισε λέγοντας: “Θέλω να πω ότι αυτός ο άνθρωπος δεν ήταν κάποιο παιδάκι, δεν ήταν κάποιος εργαζόμενος, ήταν ο φίλος ενός καλλιτέχνη που καθόταν πίσω μου. Δεν έπρεπε να βρίσκεται εκείνη τη στιγμή εκεί πέρα. Η αλήθεια είναι ότι το παιδί αυτό έφερνε σουβλάκια και μπουκαλάκια νερό για να φάει αυτός ο καλλιτέχνης και εκείνη τη στιγμή έτυχε να γίνεται η απονομή του βραβείου μου.

Θέλω να ξανατονίσω λοιπόν ότι δεν ήταν κάποιο παιδάκι, δεν ήταν κάποιος εργαζόμενος, δεν ήταν κάποιος εκεί για το μεροκάματο. Αν ήταν κάποιος άνθρωπος που ήταν εκεί για το μεροκάματο, ήταν ο άνθρωπος που ήταν στην κάμερα που ήταν πάνω από έξι ώρες όρθιος και έπρεπε να έχει ένα καθαρό πλάνο γιατί πέρα από ένα Live ήταν και ένα τηλεοπτικό show”.

Στην αιτιολόγηση του συμβάντος δήλωσε έντονα την ένστασή της η Ναταλία Γερμανού λέγοντας: Άρα λοιπόν το επιμύθιο είναι ότι δεν επιτρέπεται να σπρώχνουμε εργαζόμενους της παραγωγής αλλά μπορούμε να σπρώχνουμε και να φερόμαστε όπως νομίζουμε σε οποιονδήποτε άλλον άνθρωπο. Όχι! Συγγνώμη Ζόζεφιν, δε συμφωνώ. Θα επιμείνω ότι ήταν μια κακή στιγμή. Την είπα άτυχη στιγμή, τώρα θα την πω μια κακή στιγμή και του Γιώργου και της Ζόζεφιν. Δεν είναι παρορμητική στιγμή. Περνούσε μπροστά! Ότι τι;

“Δεν είναι δουλειά της να κανονίσει ποιος θα πάρει καθαρό πλάνο, αυτό είναι δουλειά του σκηνοθέτη. Είναι σε ένα χώρο με 48 κάμερες, θα βρει το καθαρό πλάνο για τη βράβευση της Ζόζεφιν. Αλλά και πάλι εγώ δεν αλλάζω γνώμη στο γεγονός ότι επειδή δεν ήταν εργαζόμενος της παραγωγής, αλλά ήταν φίλος ενός καλλιτέχνη και του πήγαινε σουβλάκια. Όποιος και να ήταν δεν αλλάζω εγώ γνώμη.

Εγώ θα ήθελα σε αυτή την ανάρτηση που έκανε να βγει και να πει ότι θέλει να ζητήσει συγγνώμη από το παιδί που έσπρωξαν και του φώναξαν να φύγει. Και να το κλείσει εκεί. Μόνο αυτό θα ήθελα εγώ. Δε θέλω όλες τις άλλες εξηγήσεις. Δε διαχωρίζουμε τους ανθρώπους σε εργαζόμενους της παραγωγής και φίλους καλλιτεχνών. Άρα σπρώχνουμε κατά βούληση. Δεν είναι έτσι, συγγνώμη”, συμπλήρωσε τέλος η παρουσιάστρια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑΤΑΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΥ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ