Η Ναταλία Γερμανού με μια ανάρτησή της προανήγγειλε ότι καλεσμένος του «Καλύτερα δε γίνεται!» το Σάββτο θα είναι ο Νίκος Καρβέλας!

Η Ναταλία Γερμανού φιλοξενεί κάθε Σαββατοκύριακο στο «Καλύτερα δε γίνεται!» πρόσωπα που ο κόσμος θέλει να δει να μιλούν στην τηλεόραση. Κυρίως, όμως, φέρνει στην εκπομπή της ανθρώπους που έχουν πράγματα να πουν. Και ο Νίκος Καρβέλας σίγουρα ανήκει σε αυτήν την κατηγορία.

Συνθέτης, τραγουδιστής και συγγραφέας, ο Νίκος Καρβέλας έδωσε ήδη μια συνέντευξη, με αφορμή το βιβλίο του «Νοοσοφία», στη Νίκη Λυμπεράκη και στη «Μεγάλη Εικόνα». Μια συνέντευξη που συζητήθηκε πολύ και για πολλούς λόγους, με βασικότερο το γνωστό εκκεντρικό στιλ του δημιουργού, ο οποίος αρνείται να μπει σε οποιοδήποτε καλούπι.

Ναταλία Γερμανού
Η Ναταλία Γερμανού θα υποδεχθεί στο «Καλύτερα δε γίνεται!» τον Νίκο Καρβέλα.

Η Ναταλία Γερμανού, από τους ανθρώπους που τον ξέρουν πάρα πολύ καλά, αφού διατηρεί εδώ και πολλά χρόνια φιλική σχέση τόσο με τον ίδιο όσο και με την Άννα Βίσση, δεν θα επιχειρήσει καν να τον υποβάλλει στους τηλεοπτικούς κανόνες.

Άλλωστε, η ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τα λέει όλα: «Το Σάββατο στο Καλύτερα δε γίνεται, ο Νίκος Καρβέλας έρχεται να μιλήσουμε. Για τη μουσική, τη θρησκεία, τον έρωτα, τα παιδιά του, τη Γυναίκα. Να συμφωνήσουμε ή και να διαφωνήσουμε. Και να θυμηθούμε γιατί αγαπιόμαστε τόσο, σταθερά, 30 χρόνια τώρα. Στις 13.45 ακριβώς θα βγει. Μην τον χάσετε. Ένας είναι.»

Η ανάρτηση της Ναταλίας Γερμανού για τον Νίκο Καρβέλα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑΤΑΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΥ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ