Η Σοφία Αλιμπέρτη αναμένεται να επιστρέψει στον ANT1 με νέα εκπομπή, ωστόσο έχουν γίνει αλλαγές όσον αφορά τον τίτλο και όχι μόνο.

Η νέα εκπομπή της Αλιμπέρτη θα αφορά την ευεξία, τη διατροφή, την υγεία και την ψυχολογία, με θέματα που το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί και να μαθαίνει όσα αφορούν την γυμναστική και όσα υπάρχουν ανθρώπινα στην καθημερινότητά μας.

Μέσα από το «Πρωινό μας», η Αφροδίτη Γραμμέλη είπε ότι η εκπομπή θα λέγεται «Ζούμε Αλλιώς», και προσαρμόζεται από το ξένο format, Doctor Oz. Εχθές πραγματοποιήθηκε η επίσημη φωτογράφιση, με τη Σοφία Αλιμπέρτη, τον Κωνσταντίνο Δέδε και τον Κωνσταντίνο Ξένο.

σοφία αλιμπέρτη

Ωστόσο, η Ιωάννα Παλιοσπύτου ήταν απούσα και αναμένεται να φωτογραφηθεί το προσεχές διάστημα. Η Ιωάννα Παλιοσπύρου θα κάνει εξωτερικά γυρίσματα στην εκπομπή «Ζούμε Αλλιώς».

Η εν λόγω εκπομπή θα έχει 80 επεισόδια, live on tape, ενώ την Κυριακή τα γυρίσματα ξεκινούν, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ. Ακόμα, αυτό που ειπώθηκε είναι πως η αρχισυνταξία άλλαξε πρόσωπα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ