Η Νίκη Λυμπεράκη μετά από δυο χρόνια σταμάτησε τη συνεργασία της με το Open Tv.

Το κανάλι ενημέρωσε για τη διακοπή της συνεργασίας τους μετά το τέλος του δελτίου ειδήσεων και εκείνη με τη σειρά της θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τους συνεργάτες της.

«Τελευταίο δελτίο στο Open για μένα το αποψινό. Εδώ κλείνει ο πιο ενδιαφέρων ως τώρα κύκλος της επαγγελματικής μου ζωής, μετά από δύο πολύ έντονα χρόνια. Για τη δουλειά που κάναμε στο Open νιώθω περήφανη. Όχι μόνο για τη σημαντική αύξηση της τηλεθέασης, αλλά, πάνω από όλα, για την ποιότητα της δουλειάς μας. Οφειλόμενες ευχαριστίες λοιπόν σε όλους τους συναδέλφους δημοσιογράφους και τεχνικούς, στη διεύθυνση και στη διοίκηση. Ιδιαίτερες ευχαριστίες όμως χρωστάω και στην ιδιοκτησία για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Η δική σας εμπιστοσύνη είναι βέβαια η μεγαλύτερη ανταμοιβή μας! Καλή επιτυχία σε όλη την ομάδα του #Open μέσα από την καρδιά μου, καλές διακοπές και να προσέχετε», έγραψε η παρουσιάστρια μετά την αποχώρηση της από το Open.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Secret, η Νίκη Λυμπεράκη βρίσκεται σε συζητήσεις με την ΕΡΤ για ν’ αναλάβει εβδομαδιαία ενημερωτική εκπομπή με σημαντικούς καλεσμένους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΛΥΜΠΕΡΑΚΗ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ