Η νικήτρια του πρώτου κύκλου του “BachelorΝικολέττα Τσομπανίδου αποκάλυψε αν έχει ακόμη το μονόπετρο που της δώρισε ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

Μιλώντας στο “Happy Day” αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο reality show του Alpha, λέγοντας για αρχή: «Δεν συνειδητοποίησα πως πέρασαν τόσοι μήνες. Τέτοια εποχή ήμουν μέσα στο παιχνίδι. Μου πήρε πολύ χρόνο να προσαρμοστώ όταν βγήκα έξω. Ήταν μια πάρα πολύ ωραία εμπειρία και σίγουρα θα συνιστούσα σε μια κοπέλα να το ζήσει και να είναι ο εαυτός τους».

Η Νικολέττα Τσομπανίδου για το μονόπετρο

Παράλληλα, μίλησε για τον Παναγιώτη Βασιλάκο και το μονόπετρο που της προσέφερε, ξεκαθαρίζοντας ότι το φοράει ακόμη: «Από τη μέση και μετά ήρθα πιο κοντά με τον Παναγιώτη. Αυτό. Όπως με βλέπατε μέσα στο παιχνίδι έτσι είμαι και εκτός. Ο νέος Bachelor σίγουρα πρέπει να έχει μια ωραία εξωτερική εμφάνιση, αλλά πάνω από όλα να ξέρει να μιλάει και να συμπεριφέρεται. Για να την κερδίσει την άλλη…. Δεν σημαίνει κάτι ότι φοράω το μονόπετρο του Παναγιώτη ή ότι ακόμη έχω κάποια συναισθήματα. Το δακτυλίδι το φοράω ως κόσμημα, το οποίο το έχω πάρει ως δώρο. Δεν το πετάς το δώρο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ