Στην εκπομπή “Super Κατερίνα” φιλοξενήθηκε ο πρώην παίκτης του Survivor, Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος διευκρίνισε ότι δεν μιλάει πλέον με τον Τζέιμς Καφετζή, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στην Άννα Μαρία Βέλλη, μετά την ανάρτηση που έκανε η ίδια με μώλωπες στο πρόσωπό της.

«Με την Άννα Μαρία μιλάω καθημερινά, με τον Τζέιμς… Είναι στο J2US. Δεν έχουμε πάρε δώσε. Δεν είναι της παρούσης αν έχει συμβεί κάτι ή όχι», ανέφερε αρχικά

Στη συνέχεια, ο Νίκος Μπάρτζης διευκρίνισε: «Ξέρετε πως είναι η τηλεόραση. Δεν είναι όλα όπως τα φαντάζεστε. Μπορεί να νόμιζα ότι ήταν αληθινή η φιλία. Πρώτα είναι η οικογένεια, οι φίλοι είναι η οικογένεια που επιλέγεις. Δεν κοιτάς να τους πληγώσεις. Ήμασταν σε ξεχωριστές παρέες το Σάββατο με τον Τζέιμς. Χορέψαμε αλλά δεν μιλήσαμε. Νόμιζα ότι έχω έναν φίλο. Το πίστευα. Δεν είναι της παρούσης».

Νίκος Μπάρτζης

Δεν σταμάτησε, όμως, εκεί: «Νόμιζα πως η φιλία μου με τον Τζέιμς ήταν αληθινή. Το πίστευα. Μπορεί να είναι διαφορετικά. Εγώ άλλο θέλω να πω. Όταν γίνεται κάτι σημαντικό, όπως το post της Άννας Μαρίας και μας έστειλε η κοπέλα κάτι πολύ φυσιολογικό, ότι δε θέλει να πάρουμε θέση σε αυτό το πράγμα και μας το έστειλε σε μήνυμα σε μια ομαδική… Την επόμενη μέρα της ανάρτησης, ανέβασε ένα πολύ ωραίο μήνυμα που έλεγε “σας παρακαλώ, όταν νιώσω έτοιμη να πω τα παρακάτω θα βγω να μιλήσω”. Αρχικά θέλω να πω κάτι, δεν μπορεί να μπει κανείς στην ψυχολογία της, γιατί δεν το έχουμε περάσει».

Παράλληλα, ο Νίκος Μπάρτζης δεν φάνηκε να είναι σύμφωνος με τον τρόπο που ο πρώην συμπαίκτης του χειρίστηκε το post της Άννας Μαρίας Βέλλη: «Ο Τζέιμς βγήκε και πέταξε υπονοούμενα για μια ιστορία που δεν μπορεί να διηγηθεί, γιατί δεν την έχει περάσει. Είναι κάτι διαφορετικό αυτό που είπε η Άννα Μαρία και διαφορετικό αυτό που είπε ο Τζέιμς. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάποιον καλό παιδί, όταν στον φίλο του, την οικογένειά του κάνει αυτό. Όταν του ζητάς κάτι για τόσο σοβαρό… Θα μπορούσε να πει ότι είναι πολύ λεπτό το θέμα και γι΄ αυτήν την ιστορία να ρωτήσουν την Άννα Μαρία. Αυτό το θέμα είναι πολύ λεπτό. Όποιος πάει να πειράξει τον φίλο μου, πειράζει και μένα. Ο Τζέιμς το έχει ξανακάνει μέσα στο παιχνίδι με τη Μαριαλένα. Κάτι που του είχε εμπιστευτεί. Είναι η δεύτερη φορά που το κάνει. Του το είχαμε πει, πίσω από τις κάμερες. Δεν μπορείς να το κάνεις στον φίλο σου αυτό. Μπορεί η δημοσιότητα να αλλάξει ανθρώπους. Εγώ βγήκα από το παιχνίδι και έχω τους φίλους που είχα και πριν».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΒΕΛΛΗ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ