Οι φήμες που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα υποστηρίζουν ότι ο Νίκος Μουτσινάς θα ολοκληρώσει τη συνεργασία του με τον ΣΚΑΪ. Ο παρουσιαστής έχει τα ηνία της παρουσίασης της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι», η οποία προβάλλεται καθημερινά στον σταθμό.

Μέσα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη» γνωστοποιήθηκε ότι ο Νίκος Μουτσινάς πραγματοποίησε το πρώτο ραντεβού με τον ΣΚΑΪ την περασμένη Πέμπτη, ενώ ο Αλέξης Μίχας υποστήριξε ότι το εν λόγω ραντεβού έγινε με «ανώτατο στέλεχος της διοίκησης».

Η συνάντησή τους έγινε σε πολύ καλό κλίμα και ο Νίκος Μουτσινάς δήλωσε πως «δεν επιθυμεί να συνεχίσει το “Καλό Μεσημεράκι”».

νίκος μουτσινάς

Ωστόσο, όπως είπε ο δημοσιογράφος δεν έγινε κάποια αντιπρόταση αλλά κλείστηκε ένα ακόμα ραντεβού των δύο πλευρών για το νέο έτος.

Ο ΣΚΑΪ στο νέο ραντεβού που θα λάβει χώρα μέσα στο καινούργιο έτος θα κάνει αντιπρόταση στον παρουσιαστή, του οποίου το συμβόλαιο λήγει τον Ιούνιο. «Δεν έχω σκεφτεί τι θέλω να κάνω του χρόνου. Αυτό που ξέρω είναι πως η ανάγκη μου είναι να σταματήσω το καθημερινό. Θα ήθελα να το σταματήσω. Είμαι εντάξει και υπεργεμάτος από το καθημερινό δόσιμο. Τώρα θέλω λίγο να μαζέψω», είχε αναφέρει ο Νίκος Μουτσινάς στη Φαίη Σκορδά.

Νίκος Μουτσινάς: Οι πληροφορίες του Hello.gr για το τηλεοπτικό του μέλλον

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΤΣΙΝΑΣ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ