Μία λογομαχία είχαν το πρωί της Πέμπτης, ο Γιώργος Παπαδάκης με την συμπαρουσιάστριά του στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» και έγκριτη δημοσιογράφο Μαρία Αναστασοπούλου. Αφορμή στάθηκε ένα περιστατικό που μοιράστηκε ο Γιώργος Παπαδάκης στον ”αέρα” με έναν πολιτικό που του είχε ζητήσει να λέει ό,τι θέλει, χωρίς να δέχεται ερωτήσεις.

«Αυτό που θα σας πω τώρα μου το είχε πει ένα πολιτικός μια φορά.  Μου λέει “δεν μπορώ να λέω ότι θέλω;” του απαντάω “όχι, να αγοράσεις χρόνο και να πεις ότι θέλεις. Στη συνέντευξη υπάρχει ερώτηση-απάντηση, δεν υπάρχει μονόλογος.”», ανέφερε ο Γιώργος Παπαδάκης. Τότε η Μαρία Αναστασοπούλου του απάντησε με νόημα: «Και εμείς κάνουμε μονολόγους πάντως».

Ο Γιώργος Παπαδάκης τότε αντέδρασε λέγοντας: «Μαράκι μου άκου να σου πω τώρα γιατί είσαι και καινούργια και με βαράς με αυτό που λες. Εγώ θα συνεχίσω να κάνω του μονολόγους και αυτό τον μονόλογο κάνω εδώ και 32 χρόνια. Σε όποιον αρέσω, σε όποιον δεν αρέσω, αλλάζει κανάλι. Όχι γιατί μου είπες ότι εμείς κάνουμε μονολόγους και μου το είπες…». Και τη ρώτησε ξανά: «Η απάντησή σου είναι για αυτό που είπα για τους πολιτικούς;» και η Μαρία απάντησε καταφατικά.

Δείτε πώς εξελίχθηκε ο διάλογός τους:

Γιώργος Παπαδάκης: Στον ΣΚΑΙ μπορεί να τα κάνατε αυτά, εδώ δεν τα κάνουμε. 

Μαρία Αναστασοπούλου: Ούτε στον ΣΚΑΙ τα κάναμε, Γιώργο.

Γιώργος Παπαδάκης: Τα κάνατε, τα κάνετε.

Μαρία Αναστασοπούλου: Δεν τα κάναμε, μάλλον δεν μας παρακολουθούσες .

Το απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και το σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς: «Εγώ δεν κατάλαβα το εσωτερικό beef της οικογένειας. Πάντα στις γιορτές μαλώνουν οι οικογένειες. Δεν κατάλαβα τι είπαν τελικά… Μονολόγους κάνανε οι πολιτικοί ή οι παρουσιαστές; Παρεξηγήθηκε».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ