Ο Νίκος Μουτσινάς ήταν καλεσμένος στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Open «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» το πρωί της Παρασκευής και αναφέρθηκε στο «Καλό Μεσημεράκι», στην επιθυμία του να υιοθετήσει ένα παιδί και στη σεξουαλική του ταυτότητα.

Αισθάνεται κουρασμένος από την καθημερινή τηλεοπτική του παρουσία στο «Καλό Μεσημεράκι»; «Θα ήθελα να περάσω σε μία άλλη σφαίρα. ήθελα να μην είμαι κάθε μέρα πια στην τηλεόραση», απάντησε μεταξύ άλλων ο αγαπημένος παρουσιαστής. Και πρόσθεσε: «Με έχουν χορτάσει οι άνθρωποι. Με βλέπουν κάποιες φορές περισσότερο και από συγγενείς τους».

Για την επιθυμία που έχει εκφράσει για να υιοθετήσει ένα παιδί, ο Νίκος Μουτσινάς τόνισε: «Δεν είναι εύκολο. Μπορεί πιο εύκολα ένας άλλος άνθρωπος. Εμένα με ξεπερνά το γεγονός, ότι στο τέλος της ημέρας προτιμάται να μένουν τα παιδιά αυτά σε κάποιο ίδρυμα, από το να είναι σε ένα σπίτι. Καταλαβαίνω ότι δεν μπορούν να δίνουν αβέρτα παιδιά. Φυσικά το καταλαβαίνω απόλυτα. Γιατί δεν παίρνουν ανθρώπους κοινωνικούς λειτουργούς, να ανθίσει και αυτή η ειδικότητα; Και να έχει για 5 χρόνια, 2 φορές την εβδομάδα, έναν κοινωνικό λειτουργό να ελέγχει. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει η σκέψη για μία πρόνοια και είναι λίγο στενάχωρο. Προσπαθώ, είμαι σε ενέργειες, θα δούμε τι θα γίνει, μπορεί να μην είναι και τυχερό. Δεν με θυμώνει, μπορεί να είμαι σε επόμενο γύρω».

Και με το χιούμορ που τον διακρίνει, είπε για την μητέρα του που έχει φύγει από τη ζωή: «Η μαμά μου ήθελε να βρούμε μια γυναίκα, να μας κάνει ένα παιδί και να φύγει πια από τη μέση, από τη ζωή μας».

Αναφερόμενος στο εξώφυλλο που έκανε στο περιοδικό Antivirus, ανέφερε: «Δεν ένιωσα την ανάγκη να πω πράγματα για μένα. Το έκανα γιατί νιώθω πολύ καλύτερα. Είμαι σε μια φάση, σε σχέση με τον κόσμο, που τα έχουμε βρει, αυτή είναι η δική μου αίσθηση. Το κομμάτι “είναι γκέι, δεν είναι γκέι” δεν αφορά κανέναν. Είμαι σε μια φάση που δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Δεν είμαι σε φάση να μιλήσω, αλλά μιλώντας αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχει αυτή η πιθανότητα κάποιος – κάποια να ακούσει κάτι και να πάρει μια δύναμη. Να ακούσει έναν τρόπο σκέψης».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ