Εχθές είδαμε να διαδραματίζεται στον αέρα του «Love it» ένα απρόσμενο σκηνικό μεταξύ Τζέιμς Καφετζή και Ιωάννας Μαλέσκου, καθώς ο πρώην παίκτης του Survivor αποχώρησε από την εκπομπή, κάτι που σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων ο Τζέιμς Καφετζής είχε αναφέρει: «Αυτά τα έβλεπε η οικογένειά μου και ήταν πιο δύσκολο γι’ αυτούς παρά για εμένα. Η οικογένεια μου στεναχωριόταν και σταμάτησε να βλέπει την εκπομπή σας γιατί για κάποιο λόγο υπήρχε μια προκατάληψη απέναντι σε εμένα. Όταν βγήκα μου έστελναν μηνύματα “δες αποσπάσματα από αυτή την εκπομπή”».

Νίκος Μουτσινάς Τζέιμς Καφετζής Μαλέσκου

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι», λοιπόν, πρόβαλε το συμβάν από την εκπομπή που παρουσιάζει η Ιωάννα Μαλέσκου και έπειτα εξέφρασε την άποψή του.

«Δεν τα είχαν πει κι αυτοί οι άνθρωποι κάποια πράγματα ; Και εμείς είχαμε πει κάποια πράγματα… Βλέποντας, λοιπόν, την εκπομπή βγάζει κανείς συμπεράσματα… Εντάξει, το παιδί όμως θέλει να φύγει εδώ και ώρα παιδιά. Γιατί αυτό το… κόκκινο ξεκινάει από κάτω, αυτό έρχεται κι ανεβαίνει, ήταν κατακόκκινος. Δεν πειράζει, αυτά γίνονται παιδιά», ανέφερε ο Νίκος Μουτσινάς.

Όσα είπε ο Νίκος Μουτσινάς

Διαβάστε επίσης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ