Ο Νίκος Βέρτης, παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Πρωινό στο Κοσμοράδιο 95,1. Όταν ρωτήθηκε για το αν θα προτιμούσε να συμμετέχει στο ριάλιτι επιβίωσης «Survivor» ή να εργαστεί σε ένα σουβλατζίδικο απάντησε: «Σαν το σουβλατζίδικο δεν έχει. Σιγά μην έτρωγα από τα σκουπίδια, μου έλεγαν τα παιδιά που πήγαν εκεί ότι έτρωγαν από τα σκουπίδια. Δεν είναι για μένα αυτά. Στο σουβλατζίδικο δεν έχει τέτοια».

Νίκος Βέρτης: Η απάντηση του στην ερώτηση για το αν θα πήγαινε στο Survivor

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε επίσης στο πρόσφατο περιστατικό, με τον έλεγχο που έκανε η αστυνομία στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται και προκάλεσε τον έντονο εκνευρισμό του.

«Υπήρχαν πολλές καταγγελίες στο μαγαζί απ’ ό,τι κατάλαβα. Ξέρουμε όλοι πολύ καλά την περιοχή, δεν είναι κατοικημένη. Το αεροδρόμιο έχει τα διπλάσια ντεσιμπέλ. Υπήρξε ένας έλεγχος από την αστυνομία, μπήκε μέσα στο μαγαζί, τον έκανε κανονικότατα και δεν βρήκε καμία παράβαση. Έφυγε. Μετά από λίγο ξαναγύρισε, ξαναέκανε έλεγχο, έφυγε κι ήταν όλα κανονικά. Ξαναγύρισε μετά από λίγο για τρίτη φορά και έκανε τον ίδιο έλεγχο. Όταν λοιπόν, σε ελέγχουν για το ίδιο πράγμα τόσες φορές, αρχίζεις να χάνεις την υπομονή σου», δήλωσε o Nίκος Βέρτης.

Δείτε το βίντεο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ