Η Νόνη Δούνια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” και προχώρησε σε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή, τη σχέση της με τον σύζυγο και τα παιδιά της αλλά και για την επικριτική στάση που δέχθηκε κατά καιρούς στον επαγγελματικό τομέα. Με πολύ τρυφερά λόγια αναφέρθηκε στον σύζυγό της με τον οποίο δηλώνει ερωτευμένη ακόμη και τον θεωρεί συνοδοιπόρο της στη ζωή. Μάλιστα δήλωσε ότι ο σύζυγός της τη στήριξε στην απόφασή της να μπει στον πολιτικό στίβο. «Δεν πιστεύω ότι υπάρχει το μητρικό φίλτρο. Αν έχεις τη διάθεση να κάνεις οικογένεια αυτό σου βγαίνει όταν γνωρίζεις τον κατάλληλο άνθρωπο. Όταν γνώρισα τον άντρα μου το κατάλαβα αμέσως. Εξακολουθούμε να είμαστε ερωτευμένοι γι’ αυτό είμαστε μαζί ακόμα, υπάρχει αλληλοεκτίμηση, σεβασμός, θαυμασμός και πολύ καλή επικοινωνία. Πάντα απολαμβάνω τις στιγμές που είμαστε μαζί».

Νόνη Δούνια

Σχετικά με την δική της εμπειρία με τον ρατσισμό η Νόνη Δούνια δήλωσε: «Έχω δεχθεί ρατσισμό. Υπάρχει ρατσισμός παντού γύρω μας όχι μόνο στο φύλο. Κάποιοι θεωρούν γυναίκες που δεν είναι έτοιμες να βρίσκονται στον πολιτικό στίβο. Υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι οι γυναίκες δεν πρέπει να οδηγούν. Σίγουρα έχει συμβεί να αισθανθώ ότι αδικούμαι από σχόλια που έχουν γίνει κατά καιρούς προς το πρόσωπό μου».

Έπειτα αναφέρθηκε σε μερικές από τις πιο άβολες στιγμές της επαγγελματικής της σταδιοδρομίας: «Έχει συμβεί σε γύρισμα ο άνθρωπος που με σκηνοθετεί 18 ώρες να μην θυμάται το όνομά μου και να με αποκαλεί μοντέλο. Έχω όνομα, είναι ενοχλητικό. Αλλά δεν το έχω αφήσει να με επηρεάσει. Έχω αφήσει από δουλειά. Σηκώθηκα και έφυγα από εκπομπή όταν ένας καλεσμένος έκανε ανάρμοστο σχόλιο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΟΝΗ ΔΟΥΝΙΑ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ