Στην κάμερα της «Ελένης» μίλησε η Ντορέττα Παπαδημητρίου και παραδέχθηκε πως ακόμη και αν μεγάλωσαν οι γιοι της, η ίδια δεν νιώθει ότι… ξεμπέρδεψε.

Για όλους τους γονείς, όσα παιδιά κι αν έχουν, ό,τι ηλικίας κι αν είναι αυτά, η διαπίστωση είναι κοινή: κανείς τους δεν αντιλαμβάνεται το πόσο γρήγορα πέρασαν τα χρόνια και πότε τα μικρά τους έφυγαν από την αγκαλιά και άνοιξαν φτερά.

Το ίδιο είπε και η Ντορέττα Παπαδημητρίου, μιλώντας σήμερα στην εκπομπή «Ελένη», ξεκαθαρίζοντας παράλληλα: «Είμαι πάρα πολύ υπερήφανη για τα παιδιά μου και δεν έχω καταλάβει πώς έχουν περάσει τα χρόνια».

Βλέπετε, οι δύο γιοι της ηθοποιού, ο 20χρονος Διονύσης και ο 18χρονος Φίλιππος, είναι πια ολόκληροι άνδρες. Παρ’ όλ’ αυτά, οι ίδιοι παραδέχεται: «Όταν μεγαλώνουν τα παιδιά, δεν ξεμπερδεύεις και θες να είσαι ακόμα πιο κοντά. Όταν βγαίνουν τα παιδιά έξω το βράδυ δεν μπορώ να κοιμηθώ, ή πάω σε μια φίλη ή βάζω ξυπνητήρι κάθε μια ώρα για να στείλω μήνυμα».

ντορέττα παπαδημητρίου
Τα μικρά… μεγάλωσαν. Ο μικρός γιος της Ντορέττας Παπαδημητρίου, Φίλιππος, έκλεισε τα 18 του χρόνια και η περήφανη μαμά φωτογραφίζεται με αυτόν και τον μεγαλύτερο αδερφό του, Διονύση.

Πώς αντιδρούν εκείνοι στα μηνύματα αυτά; Ευτυχώς, αντιμετωπίζουν τη μαμά τους με… συμπόνοια, ενώ προτιμούν να συζητούν τα προσωπικά τους με τον πατέρα τους, Κώστα Πηλαδάκη. «Μιλάνε πολύ με τον μπαμπά τους, αλλά μου λένε και μένα κάποια πράγματα», λέει η Ντορέττα Παπαδημητρίου και δείχνει ότι είναι… καλή πεθερά, αφού ισχυρίζεται: «Είμαι πολύ καλά με τα κορίτσια τους και αν έχουν άδικο τα παιδιά μου, θα το πω».

Τέλος, αποκάλυψε πως επειδή χώρισε σε αρκετά μικρή ηλικία, είχε στο μυαλό της να αποκτήσει και ένα τρίτο παιδί, κάτι τέτοιο όμως δεν προέκυψε…

Δείτε τη συνέντευξη της Ντορέττας Παπαδημητρίου στην «Ελένη»:

Photos: Instagram/dorettapapadimitriou_official

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΤΟΡΕΤΤΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ