Η Κατερίνα Καινούργιου συνάντησε τον Bachelor Αλέξη Παππά και της παραχώρησε συνέντευξη, ενώ μάλιστα συμφιλιώθηκε μαζί της, αφού πέρσι υπήρχε ένα μικρό conflict μεταξύ τους.

Η ίδια του είπε ότι βλέπει «έναν πολύ ευγενικό άνθρωπο, ένα τελείως διαφορετικό παιδί» κι εκείνος χαμογέλασε ευγενικά.

Bachelor

Ο πρώην παίκτης του Survivor και νυν Bachelor τόνισε στην παρουσιάστρια ότι «οι καταστάσεις στο Survivor ήταν ακραίες και που ούτε ο ίδιος δεν μπορούσε να αντιληφθεί σε ποιο επίπεδο έλεγε τα πράγματα»,ενώ σε άλλο σημείο ξεκαθάρισε ότι δεν είδε ποτέ ολόκληρο επεισόδιο: «Αυτό που έφτιαξαν στο μοντάζ είχε σχέση με την πραγματικότητα, αλλά το στόρι εκτυλίσσεται και πίσω από την κάμερα και οι τηλεθεατές δεν γνώριζαν πολλά. Η εικόνα μου στο Survivor, όπως φαινόταν έξω, δεν μου άρεσε».

Όσον αφορά τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος στον τελικό του Survivor ισχυρίστηκε πως ο Αλέξης Παππάς και η Ελευθερία Ελευθερίου συνευρέθηκαν ερωτικά στο reality, είπε: «Ο Τριαντάφυλλος έχει ένα δικό του χιούμορ. Κατάλαβα ότι εκείνη τη στιγμή ήθελε να κάνει πλάκα. Ήθελε απλά να πει κάτι. Δεν ξέρω αν είχε συζητήσει κάτι με τα άλλα παιδιά. Όμως όταν γνωρίζεις μέσα ποια είναι η αλήθεια, δεν έχεις κανέναν λόγο να ανησυχείς. Ξέρω πολύ καλά τον Τριαντάφυλλο και σε μένα πέρασε στο μυαλό μου σαν μια πλάκα, που ίσως να μην ευχάριστη για όλους».

O Αλέξης Παππάς αποκάλυψε στην Κατερίνα Καινούργιου ότι σκεφτόταν από πριν να είναι ο Bachelor, και ανέφερε ότι γίνονταν συζητήσεις ήδη από την περσινή χρονιά: «Είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσει να κάνω καινούργια πράγματα και θέλω να γεμίζω με εμπειρίες στη ζωή μου. Γενικότερα αποφασίζω να κάνω πρωτόγνωρα πράγματα».

Τι ανέφερε, όμως, για τον χωρισμό του από την Αλέσσια Ντέμεζ; «Χώρισα με ένα γραπτό μήνυμα. Έγινε μια συζήτηση με την Αλέσσια και έληξε η σχέση. Αφορά στο παρελθόν μου. Υπάρχουν σελίδες και βιβλία που έχουν κλείσει. Είναι ένα κεφάλαιο που έχει κλείσει για εμένα».

Ακόμα, ο Bachelor του Alpha μίλησε για τις διαγωνιζόμενες, τα φιλιά τους και όσα θέλει να δει σε μια κοπέλα για να μπορέσει να τον κερδίσει, ώστε να είναι απόλυτα σίγουρος για την επιλογή που θα κάνει.

Ο Αλέξης Παππάς, όμως αναφέρθηκε και στον προκάτοχό του Παναγιώτη Βασιλάκο, και τόνισε ότι γνωρίζονται από παλιά. «Ήθελα να τον ρωτήσω ποια ήταν η δική του εμπειρία και πώς το βίωσε. Μου είπε ότι ήταν μια ιδιαίτερη εμπειρία που δεν θα ξεχάσει ποτέ».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΛΕΞΗΣ ΠΑΠΠΑΣ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ