Τις ημέρες που προβάλλεται η «Μάγισσα» από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 στο X ο Αναστάσης Ροϊλός, που υποδύεται τον Αντρέι Σιντόροφ κυριαρχεί στα σχόλια.

Ο Αναστάσης Ροϊλός έχει συνεπάρει το κοινό με την ερμηνεία του και την εκρηκτική χημεία που μοιράζεται με τη συμπρωταγωνίστρια του, Έλλη Τρίγγου, που υποδύεται την Θεοφανώ.

Ο Αναστάσης Ροϊλός είναι ο Αντρέι στη "Μάγισσα"
Ο Αναστάσης Ροϊλός είναι ο Αντρέι στη “Μάγισσα”

Η σχέση τους κρατάει κομμένη την ανάσα των τηλεθεατών και τη Δευτέρα οι εξελίξεις θα είναι συνταρακτικές, καθώς ο έτερος διεκδικητής της καρδιάς της Θεοφανώς, Μάρκος Λάσκαρης (ο ηθοποιός Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης) τον έχει καλέσει σε μονομαχία μέχρι τέλους.

Πριν το επεισόδιο που όλοι αναμένουν ο Αναστάσης ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια χαρακτηριστική σκηνή από τη σειρά…πειραγμένη.

Συγκεκριμένα έχει αλλάξει τη μουσική υπόκρουση στη σκηνή που ο Αναστάσης και ο Μάρκος αναζητούν τρέχοντας, στις σπηλιές της Μάνης, τη Θεοφανώ.

Ο Αναστάσης αναρωτιέται «Πόσο σίγουροι είμαστε ότι δεν είναι αυτή η σωστή μουσική υπόκρουση;», αλλάζοντας τη μουσική επένδυση του Alex Sid.

 Δείτε το video:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ