Το πρωί του Σαββάτου, ο Ανδρέας Γεωργίου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη «Open Weekend» και μίλησε για όλα. Μάλιστα, αναφέρθηκε στο μέλλον της σειράς του MEGA «Η Γη της Ελιάς».

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι η Μυρτάλη δεν θα συνεχίσει στην τρίτη σεζόν. Η αποχώρησή της ήταν κοινή απόφαση, αλλά θα γίνει με έναν τρόπο που θα συζητηθεί πολύ. Ο σκηνοθέτης επιβεβαίωσε, λοιπόν, το ότι δεν θα βρεθεί στον επόμενο κύκλο και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο.

Ο Ανδρέας Γεωργίου ξεκαθάρισε ότι αυτή την φορά δεν θα μπει στην σειρά, καθώς θέλει να την έχει σαν μια σκηνοθετική εμπειρία. Μάλιστα, η Ελένη Τσολάκη πείραξε τον Ανδρέα Γεωργίου και του είπε: «Έλα μωρέ κριός είσαι, άλλαξε και μια γνώμη».  

Όσον αφορά στην απώλεια της γιαγιάς του; Όταν κλήθηκε να μιλήσει, είπε: «Δεν θα ήθελα να μιλήσω γι’ αυτό γιατί σε αυτήν την φάση πενθεί κόσμος τα παιδιά του τώρα με την τραγωδία στα Τέμπη. Νιώθω λίγο άσχημα να μιλήσω για την γιαγιά μου, τώρα που έφυγε πλήρης ημερών. Μου στοίχισε πολύ. Ήταν ένα πολύ κομβικό σημείο της ζωής μου. Όμως σήμερα έχουν προτεραιότητα να θρηνήσουν οι άνθρωποι που…».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ