Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος, Μαρία Αναστασοπούλου, ολοκλήρωσε τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ και από την καινούργια τηλεοπτική χρονιά αναμένεται να την παρακολουθεί το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συχνότητα του ANT1.

To κανάλι εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση καλωσορίζοντάς την στην ομάδα του και επισημαίνομντας τα δυνατά της στοιχεία και τον επαγγελματισμό της.

«Ο ΑΝΤ1, με μεγάλη χαρά, υποδέχεται στην οικογένειά του την Μαρία Αναστασοπούλου. Η Μαρία Αναστασοπούλου είναι ένα δυνατό πρόσωπο της νέας δημοσιογραφικής γενιάς με επιτυχημένη πορεία στην τηλεόραση. Ξεχωρίζει για τον ευθύ, εύστοχο και ουσιαστικό λόγο της, αλλά και για τη δυναμική της παρουσία στη μάχη της είδησης», ανέφερε για αρχή η ανακοίνωση του καναλιού.

Μαρία Αναστασοπούλου

Στη συνέχεια, ο ANT1 κατέστησε και επισήμως γνωστό σε ποια εκπομπή θα ενταχθεί, επιβεβαιώνοντας τα ρεπορτάζ. «Η δημοσιογράφος θα ενταχθεί στην ισχυρή ενημερωτική ομάδα του ANT1 και θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της πρωινής ενημέρωσης στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη».

Η Μαρία Αναστασοπούλου ήταν εμφανώς συγκινημένη στην τελευταί εκπομπή της στον ΣΚΑΪ, με την ίδια να απευθύνεται στους τηλεθεατές του «Σήμερα».

«Λένε ότι σε αυτές τις περιπτώσεις κάτι ετοιμάζεις για να πεις αλλά εγώ δεν έχω ετοιμάσει τίποτα για να σας είμαι απολύτως ειλικρινής. Λοιπόν, πέρασαν 15 πάρα πολύ ωραία χρόνια και ευχαριστώ πάρα πολύ την διοίκηση του ΣΚΑΪ. Ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου έδωσαν να μάθω τη δουλειά. Ευχαριστώ τους φίλους μου και τους βλέπω εδώ. Δεν είναι συνάδελφοι για μένα, πρώτα από όλα είναι φίλοι. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ», είπε η παρουσιάστρια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ