Με αφορμή την επέτειο των 100 χρόνων από την Κοίμηση του Αγίου Νεκταρίου, δημοσιεύτηκε η αφίσα της νέας ταινίας με πρωταγωνιστή τον Άρη Σερβετάλη, ο οποίος υποδύεται τον Άγιο Νεκτάριο στον “Άνθρωπο του Θεού”.

Η ταινία της Yelena Popovic αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους το 2021 με ένα πολύ δυνατό καστ πρωταγωνιστών. Εκτός από τον Άρη Σερβετάλη, πρωταγωνιστούν οι Καριοφυλλιά Καραμπέτη, Γιάννης Στάνκογλου αλλά και ο Χολιγουντιανός σταρ Μίκι Ρουρκ.

Ο Άγιος Νεκτάριος , κατά κόσμον Αναστάσιος Κεφαλάς υπήρξε μια από πιο δημοφιλής μορφές της Ορθόδοξης Εκκλησίας, η οποία αντιμετώπισε πολλούς αντιπάλους κατά τη διάρκεια της ζωής της αλλά παρέμενε πάντα ταπεινός και σεμνός.

Πρωταγωνιστούν: Άρης Σερβετάλης, Alexander Petrov, Mickey Rourke, Χρήστος Λούλης, Καριοφυλλιά Καραμπέτη, Νικήτας Τσακίρογλου, Γιάννης Στάνκογλου, Τάνια Τρύπη, Μαρθίλια Σβάρνα, Ιερώνυμος Καλετσάνος, Γιάννης Αναστασάκης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Βασίλης Κουκαλάνι, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Μιχάλης Μητρούσης, Μιχάλης Οικονόμου, Τόνια Σωτηροπούλου, Κορίνα Άννα Γουγούλη, Μάνος Γαβράς, Σαράντος Γεωγλερής, Παναγιώτης Μαρίνος.

Διαβάστε επίσης:

Ο Μίκι Ρουρκ στην Ακρόπολη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ